| DeathLord93 a întrebat:

Daca 2 personae pleaca in vacanta stau in aceiasi camera de hotel si cu toate astea intre ei nu se intampla nimic intim e vreo anormalitate?
Adica poate par comic dar daca baiatu e de bun simt si nu face nimic desi ar putea dupa aceea vb fata aiurea ia uite cascatu am mers colo si nu sa atins de mine
Pe de alta parte cand se intampla ceva uneori dupa aceea se supara gagica ca vai de ce am facut asta ca nu stiu ce..chestii feminine...
Care arr fi cea mai buna variant ca nimeni sa nu fie deranjat

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Cea mai bună variantă este să știi din timp cu ce așteptări merge fata acolo. De obicei, dacă nu vrea nimic, o să se facă înțeleasă (doarme pe fotoliu, îmbrăcată în blugi etc.) - asta în caz că nu o spune deschis. Dar aici mai e un „dar": unele spun „nu vreau" deși de-abia așteaptă. Dar evident, alea vor da alte „semnale": vor sta mai mult goale prin preajma ta, se freacă de tine, chestii d-astea.

| DeathLord93 explică (pentru mihai69):

Pai de frica am intrebat varule ca exact asa am patit o faza se baga goala langa mine iese ce iese si a 2a zi s-a suparat rolling on the floor))))

| mihai69 a răspuns (pentru DeathLord93):

Înseamnă că a fost dezamăgită de prestație. Nașpa... tongue

| DeathLord93 explică (pentru mihai69):

Nu cred laughing) dar mi-a zis ca nu vrea si am insistat ce pnm Sunt ambitios daca mi pun ceva in cap aia iese pana la urma chit ca in urma mea tuna si fulgera laughing))

7 răspunsuri:
| NotMyFault a răspuns:

Da, e cat se poate de anormal.
Cea mai buna varianta? Sa nu pleci nicaieri cu ea, daca nu ai de gand sa perpetuezi specia umana.

| ZanaCeaBuna01 a răspuns:

Incerci sa o mangai pe mana, daca ei nu-i place, o mangai ma jos, si o faci sa se excita si apoi vezi daca se poate intampla ceva, dar nu fi nesimtit sa o speri, sau sa o doara.

| DeathLord93 explică (pentru ZanaCeaBuna01):

Crek cel mai bine beau o Stalinskaya inainte si gata nu ma mai intereseaza rolling on the floor

| ZanaCeaBuna01 a răspuns:

De ce credeti asta poate e mai timida si nu da nici semnale dar vrea...***