| mgtow a întrebat:

Daca ati fi plecati din tara in strainatate si va place viata acolo, aveti tot ce va doriti. Aveti 3 proprietati in tara si nu mai aveti tragere de inima pentru RO din cauza sistemului politic care ingreuneaza viata omului in tara si razboiul din Ucraina care se poate extinde in Europa... dupa voi v-ati stabili in strainatate de tot chiar daca stati in chirie sau va faceti credit la un imobil - casa? Sau aveti sperante sa reveniti in tara stiind ca trebuie sa dati spaga in spital, la batranete va mananca viermii in pat (daca nu aveti femeie sau barbat in fine) sunt si cazuri de genu`` - nimeni nu va respecta, multi fiind sictiriti si se uita ca ciudatii, injura etc? In trafic se mai gasesc sa sara la bataie... pe cand in strainatate e cu totul invers fiind mai linistiti in fiecare zi

Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

Contează doar felul în care ai fost crescut și cum ești obișnuit.
De exemplu, pentru mine nu există "să mă stabilesc de tot". Nu simt nevoia să am un loc de care să consider că aparțin.
Poate să fie România sau aici în Grecia sau Statele Unite sau Jamaica.
Bine, cu RO ai dreptate. N-aș veni în RO să fac afaceri. Dar e o reședință de vacanță ok la Snagov unde avem o proprietate.
O vacanță petrecută în RO e ok. Dar nu cred că aș sta mai mult.
Motivele invocate de tine sunt absolut corecte.

3 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Unde sunt acum se da spaga ca in România prin spitale, deși acum depinde de medici. De cand locuiesc în Grecia nu am dat șpagă nimănui, cât nici în România. Am casa mea proprie in străinătate, cu toate m-as muta oricând și în România. Dacă vrei sa faci ceva și ești inventiv, poți fa e bine mersi și în tara natala, căci nici în străinătate nu umbla cainii cu covrigi în coada. Ca sa ai ceva în străinătate, trebuie sa muncești mult sa îți îți faci propria casa și sa duci o viata decenta, mai ales de când a început războiul, toate ni s-au scumpit.

| Simpatic a răspuns:

In Romania este cel mai bine dar cu bani NEMUNCITI.
Cu banii lu Badalau sau alte gunoaie care nu au muncit niciodata in realitate dar au bani datorita securistilor-parintii lor.
Pai de ce nu as vrea o viata de asta de REGE in Romania cu case de 1 milion de euro masini de 200k euro si bani sa merg oricand in excursii scumpe?
Asta e RAI-ul pe Pamant tatut sa fii copil de ghertoi care a furat tara asta, daca muncesti 16 ore in afara ca sa ai o amarata de casa aici in Romania si o masina vai de ea, care mai este distractia? Pentru ce muncesti tu cand altii nu o fac si iti rad in nas, rad in nas poporului astuia.

De asta zic pacat ca nu sunt baiat de securist infect, atunci traiul era trai.
Asa noi oamenii simpli degeaba ne ducem la turci si greci cu toti marlanii care nu-si platesc pe aici nici intretinerea...
Smecheria e sa te duci in afara la hotel de lux cu Bentleyul de 300.000 de euro si cu sa bei sampani de 50k euro happy

Mor cand vad tot retarziic ca se uita in gura unor ploduri de astea de bani gata care au ei "brigazi" prin Bucuresti si nu stiu ce masini isi cumpara si le prezinta pe net, desi sclavetii sunt pe banii parintilor! Si ce credeti au si fani, cat de limitat sa fii sa fii fanul unora ca astia? Care alde ma-sa si tasu au papat banii tarii asteia, pentru cine nu stie ERAM o tara puternic financiar daca nu aparareau dupa 89 in peisaj aceste lepre sugatoare de bani...dar ce mai poti face acum cand tara e condusa de un neam de 2 metri care nu a avut niciodata un cuvant de spus in UE si nici nu are empatie pentru poporul roman, si de un securist infect premier care este general de armata...astia au ajuns sa ne conduca!

Sper ca au inteles toti ca atunci cand am zis ca eu apreciez viata de lux dusa de cei a caror parinti ne-au mancat banii tari, ca am fost cat se poate de sarcastic!
Nu iubesc lipitorile si leprele indiferent de ce bani sau rang poarta!

| LPCTSTR a răspuns:

Sa fie oare sistemul si nu educatia generala oferita de insasi societatea care perpetueaza miasmele enumerate?
Nu stiu in ce masura te afecteaza pe tine politica de vrei sa-ti urasi proprietatile, si nimeni nu te tine aici in caz ca nu era clar, dar daca iti propui sa stai cat mai departe de ea presupun ca poti trai fericit si cu alea x proprietati. Cat despre razboi, e mult spus c-am fi noi cine stie ce tinta.