anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca acum ar fi sfarsitul lumii si ati mai avea o singura si ultima sansa de a retrai o ora din viata care ar fi aceea? dau fundita pentru cel mai sincer...batting eyelashes

Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Sincer...cred ca in acea stare nu stiu daca m-as putea gandi la asa ceva... o ora speciala din viata mea...pana la varsta aceasta am avut atatea ore speciale incat n-as sti pe care s-o aleg...prima intalnire cu sotul meu...prima noapte de dragoste... ziua casatoriei...prima ora dupa nastere cu fiecare dintre copiii pe care i-am nascut...fiecare zi de nastere a mea si a celor dragi... o ora singura pe munte... o ora de dans...

17 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

In ultima ora din viata mea i-as convoca de urgenta pe toti cei carora le-am gresit intentionat sau nu si le-as cere sa ma ierte.Insa ma indoiesc ca o ora ar fi suficienta

| Silvia a răspuns:

Eu as vrea sa retraiesc o ora cu un baiat special...as vrea sa o mai traiesc o data...:-

| Vizitiul a răspuns:

M-as baga in pivnitarolling on the floor!:X, la un pahar...laughing

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Ora la care mi-a dat profa de fizica 2...de data asta i'as spune cateva vorbe "dulci" cum numai eu stiubatting eyelashes si i'as bate catalogul in cap...
Glumeam laughing
Cred ca ar fi prea greu sa aleg o ora din viata mea care sa o retraiesc... cel putin in ora aia as vrea sa fie toti cei dragi mie acolo si asta nu e posibil straight face

| albastrel a răspuns:

big grin as face dragoste 55 de minute si apoi vorba cuiva m-as sinucide...

| thehope a răspuns:

Mi-as dori din suflet sa mai pot trai momentele in care m-am vazut prima data cu fostul meu prieten...prima ora impreuna si toate sentimentele pe care le traiam in bratele lui...toata fericirea pe care mi-a oferit-o fiinta pe care inca o iubesc din adancul sufletului...

| DarQueen a răspuns:

Sunt incantat sa fiu primul care iti raspunde. Sincer, eu as dori sa retraiesc o ora speciala, ora in care am fost adus pe lume de catre mama mea...cred ca este cea mai speciala ora..prima ora de viata in bratele mamei mele...happy

| JustMeFlory a răspuns:

Pai as sta jumatate de ora cu parintii si cu cei dragi si cealalta jumatate de ora cu prietenulhappy

| daniDeeDee a răspuns:

Cu toti dragi mie... sad

Sper sa nu vina clipa aia. sad

| denisa_2911 a răspuns:

In ultima ora as vrea sa fiu cu toti cei dragi si sa le spun ce simt si sa imi cer iertare daca i-am suparat cu ceva si sa ne spunem ce avem pe suflethappy... tu? pup

| cotzobel a răspuns:

Eu as mai vrea sa retraiesc clipa in care l.am cunoscut pe iubitul meu acum 4 ani, chiar de ziua mea...intalnirea noastra parca era o scena de film si acum cand ne amintim incepem sa radem happy

| denisa0906 a răspuns:

O zi? are 24 de orebig grin pai sa vedem 4 ore mi-as cere scuze de la toti cei pe care i-am facut sa sufere 1 ora sa spun toate minciunile si sa le regret 2 ore sa mananc apoi sa fac doar fapte bunebig grin pentru ca odata cu sf lumii vine si Domnu:Xlove struck:X 5 ore cu cea mai buna prietena a mea 5 ore cu prietenul :d (care nu-l am) 3 ore as mai vizita toate locurile pe care le-am mai vazut si mi-au placut... 5 ore de somn si atatbig grin

Răspuns utilizator avertizat
| mcrenma a răspuns:

Intr`o ora asi incerca sa fac totul. Daca asi putea sa ii adun pe toti cei dragi mie sa fiu impreuna cu ei...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu mama mea inca o ora.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce-mi dai mai nefolositor am scris cu mama mea inca o ora pentru ca e moarta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chiar am citit pe net un articol foarte tare akol scria mare
2012 FAIL APOCALIPSA VINE IN 2409

Întrebări similare