Negru,rosu si galben.
Rosu pentru ca exprima dorinta de putere absoluta, o persoana manioasa ce prin faptele sale s-a apropiat de moarte
Negru pentru ca exprima purificarea si renasterea omului rau.
Si galben fiindca exprima lumina, cunoasterea, speranta si libertatea.
Si acum, ce as desena: trei trupuri fara viata(negre), din care se ridica 9 stafii si se indreapta spre o lumina orbitoare.
Pentru desen as folosi culorile portocaliu, alb si negru.Desenul va fi...te las pe tine sa ghicestiStiu ca poti sa ghicesti
O portocală pe o masă neagră?
Nu.Mai incearca.Mai ai 2 vieti
Nu știu.
Un tigru.Credeam ca o sa ghicesti Era super usorMa refer la tigrul rosiatic-portocaliu cu dungi negre si oleaca de alb.
Scuze frate...Eu am în minte numai tigrii verzi
Iti place sa desenezi?
Nu mă pricep la desen dar mi-ar plăcea dacă aș și reuși să desenez frumos. Ce îmi place mie la desen este rezultatul proiectării imaginației și modul în care aceasta se transpune pe material. Apreciez pictorii, pe cei care desenează și am vrut să văd cum vă lucrează vouă imaginația, cum puteți fi un pictor doar cu mintea nu neapărat și cu creionul sau pensula. Așa putem fi toți și e un lucru bun.
Frumos spus.
Ar fi un apus frumos de soare unde as folosi negru rosu si verde.Rosul se va revarsa in jos ca niste siroaie de sange compensate cu negrul iar verdele va fi va inconjura acest tablou, ceva in stilul lui Claude Mone daca stii cine-i. Tabloul nu va reflecta nimic rau doar o nerbadare profunda pentru inceperea noptii de aceea si am spus ca rosul trebuie sa curga in jos compensat de negru de parca noaptea s-ar aseza deasupra apusului.
Singurul personaj care poate fi facut din trei culori: Jeff!
Culori: alb, negru si blood.
Si da, stiu ca l-am mai desenat dar e doar schita( fara umbre, fara culori) si mno.
Roşu,alb şi albastru.
aş (încerca) să fac portretul unei persoane, pentru că în general îmi place să desenez oameni.
şi când mă plictisesc, aleg culori la nimereală, să văd ce ciudăţenii îmi ies.;]]
Verde, albastru, maro.
As folosi verdele pentru a desena o vale, albastru pentru a face cerul, iar maro pentru a desena un copac.
''Tabloul nu va reflecta nimic rau doar o nerbadare profunda pentru inceperea noptii de aceea si am spus ca rosul trebuie sa curga in jos compensat de negru de parca noaptea s-ar aseza deasupra apusului.'' - bla, blah, blah, ce poeme.
Eu ma gandeam la un apus de soare, la o plaja. Culorile ar fi: portocaliu, negru si un albastru, dar albastru cu tente de gri, nu stiu cum sa-ti explic. Il poti obtine daca folosesti mai multa apa si mai putina culoare.
Ar fi autoprtretul meu in stil post modernist si as folosi doar trei culori albastru, gri, alb.
As folosi alb, negru si gri, si as desena cu gri un om, ce merge pe un drum negru reprezentand viata si greutatiile ei iar la capatul drumului as desena o iesire cu alb reprezentand cea mai buna versiune a lui ce poate fi el daca va parcurge drumul plin de deznadejdi si greutati numit viata.
Hmmm... pai as imparti foaia in 3 parti egale, apoi as trasa 3 linii.
Primul dreptunghi format l-as picta pe tot cu albastru, pe cel din mijloc pe tot cu galben si pe ultimul l-as picta pe tot in rosu!
Ca sa imparti o foaie in 3 parti egale iti trebuie numai 2 linii.
Vai, asa e!
M-ai prins
*facepalm*
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: