| T0T a întrebat:

Dacă acum ar trebui să desenați ceva, orice și ar trebui să folosiți numai 3 culori, ce culori ar fi? Puteți descrie desenul pe care l-ați concepe?

Răspuns Câştigător
| KamaSutra a răspuns:

Negru,rosu si galben.
Rosu pentru ca exprima dorinta de putere absoluta, o persoana manioasa ce prin faptele sale s-a apropiat de moarte
Negru pentru ca exprima purificarea si renasterea omului rau.
Si galben fiindca exprima lumina, cunoasterea, speranta si libertatea.
Si acum, ce as desena: trei trupuri fara viata(negre), din care se ridica 9 stafii si se indreapta spre o lumina orbitoare.

| T0T explică (pentru KamaSutra):

Tu poți să îți dai seama la ce m-am gândit când am pus întrebarea asta și merci de răspunsul din partea ta.

| KamaSutra a răspuns (pentru T0T):

Exactwinking

34 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Pentru desen as folosi culorile portocaliu, alb si negru.Desenul va fi...te las pe tine sa ghicestibig grinStiu ca poti sa ghicestibig grin

| T0T explică (pentru AvalohAlyn):

O portocală pe o masă neagră? laughing

| AvalohAlyn a răspuns (pentru T0T):

Nu.Mai incearca.Mai ai 2 vietilaughing

Nu știu.

Un tigru.Credeam ca o sa ghicesticrying Era super usorlaughingMa refer la tigrul rosiatic-portocaliu cu dungi negre si oleaca de alb.laughing

Scuze frate...Eu am în minte numai tigrii verzi laughing

laughing
Iti place sa desenezi?

Nu mă pricep la desen dar mi-ar plăcea dacă aș și reuși să desenez frumos. Ce îmi place mie la desen este rezultatul proiectării imaginației și modul în care aceasta se transpune pe material. Apreciez pictorii, pe cei care desenează și am vrut să văd cum vă lucrează vouă imaginația, cum puteți fi un pictor doar cu mintea nu neapărat și cu creionul sau pensula. Așa putem fi toți și e un lucru bun.

Frumos spus.happy

Răspuns utilizator avertizat
| syd2 a răspuns:

Ar fi un apus frumos de soare unde as folosi negru rosu si verde.Rosul se va revarsa in jos ca niste siroaie de sange compensate cu negrul iar verdele va fi va inconjura acest tablou, ceva in stilul lui Claude Mone daca stii cine-i. Tabloul nu va reflecta nimic rau doar o nerbadare profunda pentru inceperea noptii de aceea si am spus ca rosul trebuie sa curga in jos compensat de negru de parca noaptea s-ar aseza deasupra apusului.

| T0T explică (pentru syd2):

Ești Dante?

| syd2 a răspuns (pentru T0T):

Da, nu e de mirare big grin dar mai recunoscut datorita raspunsului sau te-ai uitat la contul meu?

| anonim_4396 a răspuns (pentru syd2):

Hopa! Trebuie sa recunosc ca m-ai surprins cu raspunsul asta big grin

| T0T explică (pentru syd2):

Și și. Vroiam să fiu sigur deoarece tu ai multe cunoștințe și poți pe lângă acestea să ai și creativitate. De aceea ies puțin din topic și te întreb: Ai încercat vreodată să compui ceva la pian?

| Croampa a răspuns:

Singurul personaj care poate fi facut din trei culori: Jeff! big grin
Culori: alb, negru si blood.

Si da, stiu ca l-am mai desenat dar e doar schita( fara umbre, fara culori) si mno.

| W3R4 a răspuns:

Roşu,alb şi albastru.
aş (încerca) să fac portretul unei persoane, pentru că în general îmi place să desenez oameni.
şi când mă plictisesc, aleg culori la nimereală, să văd ce ciudăţenii îmi ies.;]]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din prima m-am gandit la lampioane.
3 culori: galben, portocaliu si mov.
Nu ai spus ca nu pot folosi nonculori sau ca nu pot amesteca intre ele, culorile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Albastru, Galben si Rosu big grin
Cred ca sti la ce ma refer love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Verde, albastru, maro.
As folosi verdele pentru a desena o vale, albastru pentru a face cerul, iar maro pentru a desena un copac.
''Tabloul nu va reflecta nimic rau doar o nerbadare profunda pentru inceperea noptii de aceea si am spus ca rosul trebuie sa curga in jos compensat de negru de parca noaptea s-ar aseza deasupra apusului.'' - bla, blah, blah, ce poeme.

| Cσcσ a răspuns:

Eu ma gandeam la un apus de soare, la o plaja. Culorile ar fi: portocaliu, negru si un albastru, dar albastru cu tente de gri, nu stiu cum sa-ti explic. Il poti obtine daca folosesti mai multa apa si mai putina culoare.

| Hitler666MD a răspuns:

Ar fi autoprtretul meu in stil post modernist si as folosi doar trei culori albastru, gri, alb.

| Dante30 a răspuns:

As folosi alb, negru si gri, si as desena cu gri un om, ce merge pe un drum negru reprezentand viata si greutatiile ei iar la capatul drumului as desena o iesire cu alb reprezentand cea mai buna versiune a lui ce poate fi el daca va parcurge drumul plin de deznadejdi si greutati numit viata.

| T0T explică (pentru Dante30):

Tu ești Dante? Dacă da, ai mai răspuns odată laughing

| Dante30 a răspuns (pentru T0T):

Nu draga eu sunt Roni/Miron sub nicknameul de dante aici O_O

Nu prea ești inventiv în alegerea numelui.

| Dante30 a răspuns (pentru T0T):

Are legatura cu primul meu ID de mess long time ago de asta l-am pastrat, altfel acum as fi SoulLess sau SoulLessBeing

Îmi amintești de unul de pe Arena, SoulLess...Se vede că nu ai inspirație omule...

| KamaSutra a răspuns (pentru T0T):

Nu e el Dante

| Furti a răspuns:

Hmmm... pai as imparti foaia in 3 parti egale, apoi as trasa 3 linii.
Primul dreptunghi format l-as picta pe tot cu albastru, pe cel din mijloc pe tot cu galben si pe ultimul l-as picta pe tot in rosu!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Furti):

Ca sa imparti o foaie in 3 parti egale iti trebuie numai 2 linii.

| Furti a răspuns (pentru anonim_4396):

Vai, asa e!
M-ai prins laughing
*facepalm*