Chrystyna, tu trăieşti o excepţie. Clar i se pusese pata pe tine.
În general, totuşi, bărbaţii sănătoşi la cap şi precauţi din fire, dacă sunt refuzaţi o dată, sau maxim de două ori... îşi văd de-ale lor şi eventual încearcă la alta.
Voi vă aşteptaţi să fiţi speciale încă de dinainte de a fi cu un tip? Vai de capul meu! Ce viaţă groaznică trebuie să aibă unii bărbaţi!
Eu inainte de a fi cu iubitul meu actual cred ca l-am refuzat 2 ani la rand, de mai multe ori! El era in strainate, eu nu aveam chef sa ma implic in relatii din astea, si nici alea de o saptamana -2 nu-mi placeau.Pastele de anul trecut, nu stiu cum s-a intamplat si am acceptat.Si de atunci suntem impreuna.Cand ma intreba de ce il refuzam inainte ii sp ca imi parea mai imatur si ca acum cand am acceptat, era mai schimbat in bine.Mereu imi spunea ca ori de cate ori l-as fi refuzat el tot mai incerca. Mi-a spus ca daca nu acceptam nici ultima oara cand m-a intrebat, ma intreba direct daca am ceva cu el si motivul pentru care il refuzam mereu.
Asa ca daca tipul te place cu adevarat va incerca de cate ori va avea ocazia.Si daca sp ca e timid, ia tu initiativa.