A - fara niciun dubiu.
Ce scuze, ce regrete? Nici gand. La inselat nu gasesc explicatii si nici pareri de rau. Separam cararile, oricat de rau mi-ar suspina inima, n-as putea trece cu vederea. De moment ce-o face o data, e de ajuns, o mai poate face oricand. Chiar si-un simplu sarut consider inselare, si nu-s un tip egoist sau posesiv. Dar dragostea e dragoste.
Pun punct relatiei dar dupa o discutie. Poate a fost ceva de moment si totusi ma iubeste. As putea sa iert dar asta doar daca am alaturi o persoana speciala. Depinde de la caz la caz. E greu sa spui acum. Atunci cand esti in situatia de fata sunt sentimente la mijloc de multe ori si e greu. Eu sunt fidel si cer acelasi lucru de la partener. Poate trec asta cu vederea daca e o relatie de moment, o aventura dar daca vreau ceva serios nu pot ierta de obicei decat daca stiu ca partenera chiar ma iubeste.
Poi am fost in situatia asta! Am aflat de la un tip ce s-a intamplat apoi am incercat sa discut cu prietenul meu, dar evita sa vorbeasca cu mine vroiam sa stiu de ce? Nu i-am reprosat nimic nici lui nici tipei (prietena mea) l-am pus sa imi recunoasca pentru ca nu il credeam pe cel care imi spusese si i-am zis doar ca imi pare rau ca am pierdut 8 luni degeaba langa el! Apoi l-am tratat cu indiferenta chiar daca ma durea! Si-a cerut scuze, dar degeaba! Dupa un timp am vorbit pe mess si nu ii era prea bine, a regretat mult timp ce a facut si inca regreta (stiu de la prieteni lui)... in schimb eu am trecut peste si acum imi vad de viata mea! Cu indiferenta am tratat-o si pe acea "prietena" a recunoscut ca era invidioasa si a vrut sa ma faca sa sufar dar nu ia reusit pentru ca mereu ma vedea zambind, acum m-a cautat sa isi ceara scuze si sa indrepte greseala dar tot degeaba, nu va mai fi ca inainte! Nu este o experienta prea placuta, dar cu ajutorul prietenilor poti trece usor peste durere!
Nici unul de mai sus.Pe moment as pune punct relatiei dar daca ar veni la mine si-ar cere iertare si ar fi cu adevarat sincer, atunci poate i-as mai da o sansa( am mai facut`o odata si nu`mi pare rau ) [in felu acesta ti-am raspuns si la a doua intrebare]. Degeaba mas lua de el ca n-ar mai avea nici un sens, fapta a fost consumata, si de cel cu care m-a inselat nu as avea de ce sa ma leg pentru ca amandoi au fost de vina.
Depine de momentul in care se petrece fapta. Daca afli ca exista aceasta problema inainte de aparitia copiilor, totul se poate rezolva usor:fie pui capat relatiei, daca implicarea partenerului tau in cealalta relatie este serioasa si in cazul acesta nici nu va cere iertare si ar fi lipsa de respect pentru propria-ti persoana sa te agati de relatie cu tot dinadinsul, fie ierti daca a fost doar o aventura. Daca intamplarea se petrece dupa ce au aparut pe lume copiii, nu mai ai dreptul sa te gandesti doar la tine; cred ca trebuie facute toate eforturile, din ambele parti pentru salvarea relatiei. Dar si aici, se pot intalni cazuri diferite si daca lucrurile se agraveaza, e mai bine pentru copil sa creasca in preajma unui singur parinte decat sa asiste la interminabile conflicte.Problema tine de responsabilitate, pana la urma.Numai bine.
Convins ti-as fi raspuns acum cativa ani ca as fi pus punct relatiei fara discutii, dar dupa o situatie foarte urata, am trecut printr-o astfel de situatie si cand sentimente puternice sunt puse in joc e mai greu sa spui "Gata". E greu sa spui gata dar e greu (dupa ce ai reflectat putin asupra situatiei si mai mult dupa ce ti-a spus de "n" ori ca ii pare rau si iti plange in fata) si sa continui. Gandeste-te ce e ma bine pentru tine si apoi ce e bine pentru voi si mult mai tarziu ce e bine pentru el/ea. E mai practica si foarte grea varianta cu "Gata" dar pune-ti intrebarea "Oare cum ar fi daca continui?"
Depinde de gravitatea si frecventa actelor de tradare. Explicatii trebuie sa existe.Al treilea nu are ce cauta in aceasta poveste.Despartirea este o solutie rezonabila.Cine insala o va face mereu.Relatia este fara perspectiva fericita.
Si eu am fost in situatia asta. Dar pentru ca il iubeam, i-am mai dat o sansa. (el insasi mi-a spus ca m-a inselat). Mi-a spus ca atunci nu ma iubea, dar acum ma iubeste.
Sincer, daca m-ar mai insela odata, as pune punct relatiei fara sa mai stau pe ganduri. Destul e ca stau mai tot timpul cu gandul "Daca o face odata. o face si a 2a oara.si si a treia.".
Chiar daca o sa sufar. asta este. .
Pa, pa
anonim_4396 întreabă: