Mi-as lua la revedere de la familie si prieteni, mi-as cheltui ultimii bani pe toate lucrurile pe care nu am avut curaj sa le cumpar, as calatori in lume (in putinul timp cat il mai am), i-as marturisi baiatului pe care il plac adevarul.si as face lucruri nebunesti, cum am visat toata viata.
Eu am trecut de 2 ori prin asa ceva si crede-ma ca moartea nu vine asa frumos ca in filme cel mai rau a fost atunci cand nu am putu manca nimic 3 saptamana si imi curgea sange din nas daca ma intorceam pe o parte si doctorita se astepta din clipa in clipa sa dau coltu. deci daca mai ai o saptamana de trait nu mai ai timp sa faci nimic numai sa stai in pat, dar daca ar fi posibil mas da toata saptamana cu un s65 amg
As vinde tot si as pleca in lume! Macar sa mor unde imi place , alaturi de cine imi place.
Pai...intr-o prima faza as fi distrusa, iar dupa aceea as incerca sa fac tot ce am vrut sa fac si nu am avut voie, as sta si m-as gandi, as face o lista iar dupa aceea as face tot ce nu am facut si vreau sa fac