anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ai afla ca mai ai o luna de trait ce ai face inainte sa mori? happy

Răspuns Câştigător
| Yryna14 a răspuns:

Mi-as lua prietenii cei mia buni si m`as distra la maxim! MAXIM am spus!:Xsi apoi cand o sa mai am o zi de trait o sa`mi pun ultimele dorintze: 1.bh`aaai nu plangetzi dupe mine ca m`am distrat toata viata si va vine si voua randul. 2. I`as zice lu prietenul meu sa`si lase parul` sa creasca pana apar eu in vis si ii zic sa se tundalaughing.3.Prietenei cele mai bune i`as zice sa faca tot ce mi-am dorit eu sa fac si n`am putut.3.fratziorului meu (de suflet nu de sange) i`as zice sa vada ce face pe la scoala si sa se distrezeeee:X.4.priietenului cel mai bun i`as zice sa pastreze lantzisorul cu best friends pe care i l`am dat de craciun toata viata si sa`si aminteasca de minesmug. 5. Vreau sa fiu inmormantata in cimitirul vesel sa vad ce text pun astia pe crucea mealaughing. Dupa cum vedeti imi place sa iau mereu partea plina a paharului:X:X:X.bye`wave

7 răspunsuri:
| haiZI a răspuns:

Ce intrebare vesela
Sincer chiar nu pot posta ce as face,. pa pa

| Draghicieladenisa a răspuns:

In primul rand: nu m-as mai duce la scoala laughing. Ba nu, m-as duce sa fac o cheta pentru a avea bani sa ma plimb prin tara. N-as lasa nici un loc nevizitat(si asta pentru ca sigur n-as strange destui bani sa plec sa vizitez alte tari). De asemenea, as incerca sa-i revad pe toti pe care i-am cunoscut in viata asta, iar ultimele 2-3 zile as scrie impresiile intr-o carticica gen "Ultima luna aici, prima zi acolo" happy

| Razvan a răspuns:

O lună e mult timp. Aş vizita Canada, m-aş duce să îmi vizitez bunicii şi m-aş mai bate încă o dată cu soru-mea, aşa de amintire. Aş pleca cu sufletul liniştit ştiind că ai mei o au pe ea şi în felul ăsta vor trece mai uşor peste

| dydysor01 a răspuns:

As face tot ceea ce nu am facut inca pe pamant big grin
Primesc fundita?

| Mao a răspuns:

Mi-as trai viata asa cum o traiesc deja. De parca astazi ar fi ultima mea zi.
Numai bine! :]

| elasexygagica a răspuns:

Sex non-stop

| Adeliи97 a răspuns:

Daca ai stii tulaughing)

Întrebări similare