Daca as avea o bagheta magica si as putea schimba ceva la mine fara sa-l supar pe Dumnezeu mi-as face mainile vindecatoare pentru orice tip de boala si as merge prin toate spitalele si oriunde as intalni oameni suferinzi si le-as reda sanatatea.
Nu,eu prefer să fiu apreciată pentru ceea ce sunt, nu pentru lucrurile artificiale ce mi le-am implantat.
Nu as folosi-o pentru ca imi place asa cum sunt si consider ca fiecare om ar trebui sa aiba ceva diferit fata de ceilalti pentru ca altfel am fi la fel.
Nu. De ce? Pentru ca majoritatea sunt prosti, si ma consider una din putinele persoane ce foloseste inteligenta umana corect
Nup, imperfectiunea te face pe tine ca om unic, deci care ar fi rostul daca ai fi o,, clona''?
Mi se pare cel mai trist lucru sa renunti la individualitatea ta...si totusi nu pot avea mila pentru persoanele care fac asta.O asemenea persoana nu e sincera cu ea insasi, nu se respecta si pur si simplu nu da 2 bani pe ceea ce ea reprezinta, pe ceea ce o face sa fie ''ea sau el''.
Big Talk. Imi place intrebarea si ma intriga. Dar spune-mi tu, cum as putea sa imi doresc sa fiu ca toti ceilalti cand eu incerc sa gasesc mereu lucruri care ma diferentiaza? Nu asta ar trebui sa facem toti? Cum ar fi o padure cu copaci identici? Si ca sa nu mai raspund doar cu alte intrebari...
"Ei rad de mine pentru ca sunt diferit? Eu rad de ei pentru ca sunt toti la fel."
Nu, nu as folosi-o, deoarece tocmai ca sunt diferita de ceilalti ma face unica si nu as schimba pentru nimic in lumea asta.
Serios? E bine sa fi tu, nu cine vrei sa fi, poate ca daca esti deferit de alti, esti deosebit pentru tine, doar parearea ta conteaza pentru tine, nu parerea altora...
Nu. Consider ca suntem ceea ce suntem cu un scop, chiar daca nu-l intelegem poate niciodata. De multe ori avem impresia ca, daca am schimba ceva la noi anumite lucruri s-ar desfasura poate mai bine dar, nu putem cunoaste consecintele schimbarii. Deci eu nu as risca decat daca as sti 100%(gen, sa vad viitorul, ca tot suntem la baghete magice), ca schimbarea ar avea doar aspecte pozitive pentru cei din jur si pentru mine.
Sincer nu, pentru ca e bine sa fi tu, esti deferit, iar asta te face special... Asta e parerea mea, si nu mi-o voi schimba...
Nu. Elementul ala care ma diferentiaza de majoritatea oamenilor e tocmai un atuu al meu.
De ce mi-as dori sa fiu ca ceilalti si nu o persoana cu un caracter unic?
PrettyMe întreabă: