| Arakiss a întrebat:

Daca ai avea doar astea doua variante, pe care ai alege-o?
- sa arati bine, dar sa fii prost și să ai succes la femei
- sa nu arati cine stie ce, dar sa fi inteligent și fara succes la femei

18 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Nu s-ar putea bogat/ă + frumos/frumoasă + deștept/deșteaptă?

| Mosotti a răspuns (pentru sierra1):

Nu era cazul asta in intrebare.

| sierra1 a răspuns (pentru Mosotti):

Nu s-ar putea să... e o intrebare. Accepți?

| Mosotti a răspuns (pentru sierra1):

Da, accept.

| sierra1 a răspuns (pentru Mosotti):

Bravo

| Mosotti a răspuns:

Sa arat bine, prost si cu succes la femei as vrea, si iti spun si de ce, pentru ca asa esti iubit, dorit, placut, apreciat, ssexat, pentru ca un om neiubit moare de fapt. E minunat sa te simti placut si dorit.

Ala inteligent care nu arata bine, are sufletul gol, nu are ce e cel mai important si anume iubire.
Va fi mereu tinut de prost si folosit, pentru ca, cu inteligenta face bani mai mult decat celalalt, dar ala cu bani mai putini e mult mai fericit.

Pai am eu cazuri, unul din prieteni e inteligent si neatractiv, celalalt e alfa, nu e prost insa nu e ca celalalt, n-are facultate si bani multi.
Ala alfa a avut la gagici de nu se poate, astalalt nici acum la 43 ani nu stie ce e aia p, primul castiga doar 750 Euro net, inteligentu 2800.
Evident ca ala alfa e mai implinit pentru ca e iubit, si acum la 43 de ani e insurat cu una cu facultate si cu bani destui pentru ca l-a placut mult, are mai multi bani ca el, dar n-a contat.

| LoveSleep a răspuns:

Aleg a doua, ca inteligent si urat atrage mai multe femei decat frumos si prost, chiar daca ai crede ca e invers.

| Mosotti a răspuns (pentru LoveSleep):

Nu prea e cum zici, te contrazic, si asta din traite in 19 ani de zile.
Daca nu atrage unu mai deloc, inteligenta le plictiseste, te trezesti cu "gandesti prea mult draga, nu mai despica firu in patru...lasa.", si vor panarama, glume, prosteala, subiecte banale si cam atat.

Si iti zice ca gandesti prea mult pentru ca un om destept discuta subiecte mai destepte mai ample unde trebuie sa gandesti.
Am stat de vb cu sute de femei in 19 ani de toate varstele si de la noi si din occident, de toate rangurile intelectuale, cam la fel is toate, nu e vb doar de mine, ci in general.
Si daca-s cu facultate, tot prosteala vor, cum scapa de la scoala sau munca, se duc la panarama ca, cainii aia infometati pe care i-ai dezlegat care fug disperati la mancare.

Si de caracter le doare la basca.

Le place sa arati bine, sa fie atrase, sa stea bot in bot cu tine in prostie, sa-ti dea 101 mesaje pe zi, sa vorbesti banal si sa fi sociabil, cam atat, caracteru nu prea conteaza mai ales ca daca e unu bun nu le place, zic ca prea face ce zici tu, e pampalau, inteligenta iar nu prea conteaza, ca daca e unu mediu banal, ajunge.

Bine, or fi femei altfel, dar eu sincer n-am intalnit in 19 ani, am inalnit pe FB una care lucra in cercetare la fizica, tot de banalitati vorbea, vorbea doar de gagicu ei ala care e cam nesimtit, altceva nu avea de zis.

Inteligenta te ajuta doar sa castigi bani mai multi, atat.

| Arakiss explică (pentru Mosotti):

Sorry man, dar din toate exemplele si ce ai scris mai sus, e clar ca confunzi și nu prea stii ce inseamna inteligenta. laughing

| Mosotti a răspuns (pentru Arakiss):

Inteligenta, este un om care are o cultura generala vasta, care stie chestii multe, stie sa faca chestii complexe, poate dezbate chestii in mai multe domenii mai rasarite (nu doar hahaiala si prosteala), are un job foarte bine platit, stie sa se coboare si sa se ridice la nivelul fiecaruia, nu insulta pe cei mai jos ca el, stie sa se poarte.

Si tocmai asta se si intampla, aia care nu arata bine uneori sunt asa, si femeile nu ii apreciaza, din contra, zic "plictisesti".
Si aia mai simpli dar care arata bine, sunt apreciati pentru fizic.
Si exista o relatie (si ma fac ca nu inteleg de ce), ca de multe ori aia aratosi sunt simpli, si aia neatractivi in mare procent sunt invers.

Deci inteligenta este invers proportionala cu fizicul.
Si asta o sa vezi si la femei, alea de la informatica, politehnica, matematica, arata mai nasol ca alea de la litere, limbi straine, ASE.

Intrebarile tale sunt foarte bune, cunosti aceasta relatie.

Nu asta e? Ca eu stiam si de la dirigentie din liceu asta de la dirigu ce inseamna un om inteligent.
Sau daca nu, spune tu ce intelegi tu prin inteligenta.

| Arakiss explică (pentru Mosotti):

Chiar esti pe langa. Inteligenta nu inseamna deloc o cultura generala vasta.

| Mosotti a răspuns (pentru Arakiss):

Inteligenta in principal este capacitatea de a intelege chestii complexe, de a face chestii complexe.

Insa oricum si cultura generala deriva din inteligenta, ca un om destept vrea sa cunoasca cat mai multe, dar ai dreptate, pana la urma nu inseamna direct inteligenta ca retii niste chestii pe dinafara, am inteles ce ai vrut sa zici.

| Mayhem666 a răspuns:

O aleg pe a doua, ca oricum nu sunt atras de femei asa de mult. Inteligenta conteaza mai mult.

| Superior a răspuns:

Eu sunt a doua.

| 1997onur a răspuns:

Nu aleg nici una.

Rămân cine sunt cu adevărat asa cum sunt eu cu bune și rele și atata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceea ce te consideri, depinde totusi de cum vor ceilalti sa faca, dupa cum le convine lor sa-ti spuna/arate tie lucrurile. Ca mai exista si cazul, cand esti f frumos, dar inconjurat de baieti rivali care te fac sa te consideri tu cel urat, si asta pentru ca ei au fetele, si tu nu ajungi la ele. Atunci tu te concentrezi pe lucruri mici, de care nu le pasa, si te consideri f destept. Fetele alea totusi nu zic ca esti urat, ci reactioneaza ele urat la prostiile tale de destept. Deci logic ca as vrea sa fiu vreo frumoasa care nu trebuie sa gandeasca prea mult pntru a fi inconjurata de oameni care-i fac viata usoara si da tot ce vrea.

| gritt a răspuns:

Să fii*
Ție ți lipsesc toate... laughing de unde putem deduce că nu pot exista doar două variante.
Se poate să fii și urât, și prost, și fără succes.

| Moofie a răspuns:

Prima. ce mai conteaza inteligenta? inteligent esti cand faci banu’, d-asta pestii sunt mai intelectuali decat aia cu facultati si ce dracu mai au ei.