O casa frumoasa, o masina faina, etc.Cu alte cuvinte, mi-as creea conditii foarte bune! In niciun caz nu cred ca i-as da pe bijuterii/haine de fite sau mai stiu eu ce prostii, mai bine ii donez decat sa fac asta.
Un bax de 7Days, un bax de kinder bueno, un bax de budinca Paula, un bax de gume, zilnic sa ma duc la McDonald's, sa-mi iau haine scumpe, PlayStation4 (asta in cazul ca va aparea pana atunci). Cam atat imi vine in minte...aaa si Cola, 3 bax-uri de cola bere, vin, apa minerala (pentru vin) atat sa fie
Lucruri personale.Casa,masina,haine cosmetice etc.Iar apoi mi-as ajuta parintii si bunicii
O masina beton (ca mi se intoarce capul invers de nervi cand aud de service-uri auto) si toate cartile pe care mi le doresc si nu le-am putut cumpara.
O chitara buna, o casa mare si sanatate.
Poate si o fabrica de dulciuri.
Si carti.
Trebuie neapărat să achiziționez ceva anume? Aș investi în ceva productiv, bineînțeles.
Mi-as cumpara o locuinta in primul rand (o garsoniera sau un apartament cu doua camere, nimic sofisticat- nu e genul meu), poate m-as stabili in strainatate, unde mi-as continua studiile, as face niste cursuri pe care imi doresc sa le fac in viitor, iar pe restul i-as cheltui pe calatorii, as vizita toate locurile in care imi doresc sa ajung si probabil i-as folosi pentru alte scopuri pe care le voi fi descoperit pe parcurs.