| a întrebat:

Daca ai avea foarte multi bani, ce ai cumpara? Vreau sa stiu si eu.

Răspuns Câştigător
| Morrígu a răspuns:

Bună.
Nimic, aş călători foarte mult!
Bye, bye.

10 răspunsuri:
| Luchius a răspuns:

O casa frumoasa, o masina faina, etc.Cu alte cuvinte, mi-as creea conditii foarte bune! In niciun caz nu cred ca i-as da pe bijuterii/haine de fite sau mai stiu eu ce prostii, mai bine ii donez decat sa fac asta.

| Swal a răspuns:

Un bax de 7Days, un bax de kinder bueno, un bax de budinca Paula, un bax de gume, zilnic sa ma duc la McDonald's, sa-mi iau haine scumpe, PlayStation4 (asta in cazul ca va aparea pana atunci). Cam atat imi vine in minte...aaa si Cola, 3 bax-uri de cola laughing bere, vin, apa minerala (pentru vin) laughing atat sa fie big grin

| SiMpLa a răspuns:

Lucruri personale.Casa,masina,haine cosmeticelaughing etc.Iar apoi mi-as ajuta parintii si buniciitongue

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Aparatură medicală.
Pa, pa.

| anad a răspuns:

O masina beton (ca mi se intoarce capul invers de nervi cand aud de service-uri auto) si toate cartile pe care mi le doresc si nu le-am putut cumpara.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

O fabrica de ciocolata.laughing

| W3R4 a răspuns:

Mulţi căţei! :3

| FearOfTheDark a răspuns:

O chitara buna, o casa mare si sanatate.
Poate si o fabrica de dulciuri.
Si carti.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Trebuie neapărat să achiziționez ceva anume? Aș investi în ceva productiv, bineînțeles.

| thegatekeeper a răspuns:

Mi-as cumpara o locuinta in primul rand (o garsoniera sau un apartament cu doua camere, nimic sofisticat- nu e genul meu), poate m-as stabili in strainatate, unde mi-as continua studiile, as face niste cursuri pe care imi doresc sa le fac in viitor, iar pe restul i-as cheltui pe calatorii, as vizita toate locurile in care imi doresc sa ajung si probabil i-as folosi pentru alte scopuri pe care le voi fi descoperit pe parcurs.