anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ai avea libertatea de a regiza un film, care ar fi mesajul pe care vrei sa il transmiti oamenilor prin film? Cel mai interesant mesaj sau film primeste funda

3 răspunsuri:
| Axz_axn_1978 a răspuns:

Un film psihologic cu problemele tinerilor de acum,un film in care sa ne invete ceva ceea ce la scoala nu se preda,un film despre si cu parintii care nu au timp de educatia adolescentilor.
Un film cu si despre adolescenti,sa transmita ceea ce este tabu in societatea noastra,ceea ce un parinte omite sau nu are timp sa ne invete.

exemple:generatia acesta nu este educata, fetele nasc devreme, fetele cedeaza prea repede tentatiilor sexuale, ideea ar fi :un film real...

sau

un film in stilul celor coreene, unde iubirea este prietenie intai.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu asi face un film despre strabunicul care a fost participat la cel de-al doilea razboi mondial. A fost adoptat, tot ce stia despre mama lui a fost ca era menajera, nu a cunoscut-o niciodata. Tatal lui a venit intr-o zi acasa la el si i-a spus sa vina cu el pentru ca nu mai are nici un copil si nu are cui sa lasa averea, avea un conac si foarte multi bani, proprietati. Dar strabunicul meu nu a vrut sa se duca cu el pentru ca stia ca parintii lui adoptivi au mai avut un copil inainte lui care a murit si chiar nu vroia sa ii faca sa treaca prin alta pierdere. Toata viata lui si-a imaginat prin fel si chip cum arata mama lui, daca mai are frati sau surori dar nu a avut ocazia sa dea de nimeni. Strabunicul meu a murit omorat de niste hoti betivi la varsta de 84 de ani.

| HiperSoul a răspuns:

Ceva de genul unei probleme mondiale. Important e sa aiba un sfirsit tragic deoarece lele merau atrag atentia asupra sa.