| AvalohAlyn a întrebat:

Daca ai avea o suma mare de bani ai dona o parte mica din ei undeva sau i-ai pastra numai pentru tine si familia ta?

Răspuns Câştigător
| Me01 a răspuns:

Buna
As dona o parte mica. Cand ajuti pe cine Dumnezeu ITI da dublu înapoi.

15 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Cred ca i-as pastra, in ziua de astazi...

| MEduard a răspuns:

Banii oricum vin şi se duc. Deci, eu cred că fiecare ar trebui să ajute pe cel de lângă el dacă este mai necăjit. Doar un gând să ai sau un vis şi să te gândeşti cum ar fi fost să fii în locul acelui om fără posibilități. Jumate i-aş dona, jumate i-aş păstra.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cat e de mare suma. daca castig maine la loto 10 milioane, un milion 2 dau si pentru chestiile caritabile (am uitat cum se numes) dar o suma mica acum 10000 sau mai stiu eu ce, mamei mele da, dar la atlcineva nu. de ce as faceo? parca pe mine m-a ajutat cineva in afara de mama mea cand o duceam greu.

| Pricked a răspuns:

Aş dona o sumă infimă familiei mele, iar eu aş păstra restul.

| MisterSprinkle a răspuns:

Jumate donez jumate la banca.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

I-as investi pe toti in active. Mai incolo ar putea beneficia multi oameni de pe urma mea, incepand bineinteles cu familia, continuand cu oamenii carora le-as oferi un loc de munca sau un loc unde sa-si desfasoare munca si terminand poate si cu oamenii de rand prin fundatii adresate in special tinerilor. Banii vin si se duc doar daca esti prost, daca esti destept vin si se inmultesc.

| CinevaNou a răspuns:

Nu as dona la asa zisele organizatii caritabile si nici bisericii.

| mgtow a răspuns:

As dona o parte mica si cu restul as trai bine in viata

| Anonymous999 a răspuns:

Daca as avea foarte multi bani o parte le-as da oamenilor bolnavi si batranilor iar restul as da familiei mele iar o parte as pastra pentru mine ca sa-mi platesc toate studiilelaughing daca as avea bani as face si 5 facultati dar banii nu cad din cer.

Răspuns utilizator avertizat
| CosminC86 a răspuns:

Daca si cu parca, se plimbau intr-o barca...
Daca ar fi bagati toti politicienii la puscarie? Daca am fi toti egali? Daca nu ar exista prostia? Daca ar fi castigat germanii razboiul? Daca castigi la loto?

| AlexanderAdrian a răspuns:

In functie de cat de mare e suma as incerca sa ajut macar unul din copii cu probleme care au nevoie de interventii chirurgicale in strainatate.

| Sociopat a răspuns:

Nici un leu n-as dona sau sa dau rudelor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O parte din sumă aş dona-o într-un cont bancar pe numele meu, iar de restul m-aş ocupa cât mai chibzuit cu putinţă.

| Happyjump a răspuns:

As dona cam 10% din suma si restul i-as păstra

Întrebări similare