Banii oricum vin şi se duc. Deci, eu cred că fiecare ar trebui să ajute pe cel de lângă el dacă este mai necăjit. Doar un gând să ai sau un vis şi să te gândeşti cum ar fi fost să fii în locul acelui om fără posibilități. Jumate i-aş dona, jumate i-aş păstra.
Depinde cat e de mare suma. daca castig maine la loto 10 milioane, un milion 2 dau si pentru chestiile caritabile (am uitat cum se numes) dar o suma mica acum 10000 sau mai stiu eu ce, mamei mele da, dar la atlcineva nu. de ce as faceo? parca pe mine m-a ajutat cineva in afara de mama mea cand o duceam greu.
I-as investi pe toti in active. Mai incolo ar putea beneficia multi oameni de pe urma mea, incepand bineinteles cu familia, continuand cu oamenii carora le-as oferi un loc de munca sau un loc unde sa-si desfasoare munca si terminand poate si cu oamenii de rand prin fundatii adresate in special tinerilor. Banii vin si se duc doar daca esti prost, daca esti destept vin si se inmultesc.
Daca as avea foarte multi bani o parte le-as da oamenilor bolnavi si batranilor iar restul as da familiei mele iar o parte as pastra pentru mine ca sa-mi platesc toate studiile daca as avea bani as face si 5 facultati dar banii nu cad din cer.
Daca si cu parca, se plimbau intr-o barca...
Daca ar fi bagati toti politicienii la puscarie? Daca am fi toti egali? Daca nu ar exista prostia? Daca ar fi castigat germanii razboiul? Daca castigi la loto?
In functie de cat de mare e suma as incerca sa ajut macar unul din copii cu probleme care au nevoie de interventii chirurgicale in strainatate.