| Iubibilăă a întrebat:

Daca ai avea ocazia sa iti creezi o lume numai a ta, cum ar fi ea?

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu ar exista supărarea, lacrimile, răutatea, ura, etc.
Pa, pa.

| Chαяtreux a răspuns:

Mult mai buna decat asta.

| Mădă0611 a răspuns:

Lumea mea n-o sa fie doar a mea, dar ar fi numai liniste si pace, oameni cu bun simt, multa lumina si caldura, iarna n-ar exista, nici inceputul sau sfarsitul ei. Ploi ar exista, trezesc melancolia si imi place asta. Am avea posibilitatea sa calatorim in spatiu, ne-am intelege bine cu "extraterestrii", sunt curioasa cum sunt, cum gandesc, am fi mai multi, ca o fi fain sa fii singur, dar nu sa nu mai existe oameni. Imaginea tipica raiului, desi in lumea mea n-ar exista ingeri sau zei. Subcontientul ar fi un fel de MP3 Player big grin, oamenii ar putea sa zboare, deja delirez, ma opresc pana nu intru in depresie laughing

A ta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rind, nu m-as izola de lume. Dar ar fi ceva cu multa lumina (soare), liniste si flori, verdeata. Poate si o muzica difuza, abia auzita, evident cu stilul care imi place. Si acolo as invita persoane (putine) care stiu sa aprecieze cu adevarat asa ceva, care doresc din suflet sa revada acel loc. Acolo am discuta totul din suflet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hogwarts.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi doar razboi si numai razboi! Sa traiasca doar cel ce poate face fata la tot ce le poate oferi viata-chiar si mai mult!

| thewomaninwhite a răspuns:

Ar fi exct ca cea in care traiesc acum pentru ca probabil la un moment dat m-as plictisi sa mi se ofere totul pe tava si sa primesc tot ceea ce vreau fara sa fac vreun efort

| StefaniaM a răspuns:

Super-Tare!