Da,desigur, dar asta dupa ce cunosc cat de cat omul mai intai pe spatiul virtual.
De ce ma? Te inspaimanta gandul ca una din duduiele care le alinti pe aici e cumva in viata reala un gay de 40 de ani?
Shh. Te/am prins eu bine cu mata in sac. Nu trebuie sa si plangi, nu te da de gol ca te vad duduiele. Pastreaza imaginea de bad boy
Am întâlnit până acum patru persoane de pe TPU, trei băieți și o fată. Au fost experiențe mișto. Mă rog, pe un tip îl știam de vreo 10 ani, am fost colegi în 5 - 8 și după plecase la Cluj. Un altul am descoperit că stă în oraș cu mine (a plecat între timp de aici, nu era din orașul meu) și am ieșit de trei ori cu el și gașca lui. Aș repeta figura, dar în mod special cu fete, ca să echilibrez balanța. Sunt dispus să mă văd cu oricine e o persoană de bun simț și cu o destul de vastă cultură generală. Atâta timp cât găsim o variantă acceptabilă ca dată și nu implică distanță și costuri prea mari. Ca să am ocazia să mă relaxez petrecând timp cu persoane open mind, să împărtășim gânduri și experiențe. De fapt mint, a mai fost o fată. Și încă altcineva, tot din alt oraș, dar care și-a făcut cont aici după ce i-am zis de site.
Mi-am adus aminte când aveam și eu și alt tip de pe aici poză la profil din același loc. Și amândoi fiind activi, cineva a băgat de seamă. Ne-am distrat copios
Oameni dementi care nu au impact cu realitatea, eu iti zic adevarul aici,, nu te aburesc/