Daca ai avut parte de bulling inca de mic ramai cu traume,frici,anexitate si e foarte bine sa faci pshioterapie,cat despre stima stiintific vorbind s-a demonstrat ca slabirea duce la o stima mai inalta si ridicarea de greutati, degeaba te amagesti ca nu conteaza kg ca conteaza, bineinteles ca daca ai o boala fizica sau mimtala vei primi bulling toata viata, ajungi sa iti fie sa scoti un cuvant pe gura, sa te gandesti mereu dar daca am spus cv gresit, nu uita iadul sunt ceilanti
Nu cred ca o sa ai aceeasi perceptie. O sa ai un regret pentru anii pierduti in care nu ai avut o stima de sine optima, dar o sa fi totusi multumit daca ai ajuns in ipostaza pe care tu o consideri succes.
Imposibil. Toți plecam de la nivelul zero, sta în propriile noastre capacități și talente sa evoluam din toate punctele de vedere, social, profesional, sentimental. Autostima creste in tandem cu succesele noastre. Daca avansand în viata, nu ești în gradul să-ți accepți propriile reusite nu-ți mai consuma energia și timpul cu tipul asta de întrebări, mergi direct la psiholog.
Cheers
Experientele te afecteaza, asa cum ai ajuns sa ai stima scazuta poti ajunge sa ai si stima crescuta, ne am nascut fara stima ea s-a creat pe parcurs.
BravoGiony întreabă: