| mihaa a întrebat:

Daca ai banii, inseamna ca ai valoare?
sau daca ai respect si omenie inseamna ca ai valoare?
argumentatii

Răspuns Câştigător
| ame_3387 a răspuns:

Si cu respect si omenire iti poti crea putere

8 răspunsuri:
| ame_3387 a răspuns:

Parerea mea e ca daca ai respect si omenire inseamna ca ai valoare. Banii nu arata valoarea omului ca pana la urma sunt niste monezi sau niste hartii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu merg pe ideea respect, omenie= valoare
si becali are banii dar valoare =ciu-ciu
chiar si oamenii pe care ia ajutat in fata ia multumit si pe la spate la huiduit, pentru faptul ca nu are respect si omenie

Abh
| Abh a răspuns:

Ce legatura au banii cu valoarea? Gigi Becali are valoare doar fiindca e plin de bani? Sau altii asemenea lui?

| marix_8480 a răspuns:

Cred ca doar respectul si omenia iti da valoare, banii nu, de obicei cei cu bani multi devin infumurati si ce valoare au ei?

| Pho3nix a răspuns:

Degeaba ai bani daca esti mare prost. (ma refer in general)

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Banii nu au decât valoarea pe care i-o dau oamenii cei meschini, care sunt prea materialişti şi oricând merg altundeva unde găsesc bani, în schimb respectul şi omenia sunt acceptate universal de mulţi oameni la fel de respectuoşi şi omenoşi ca şi tine. Aici vine întrebarea: Tu ce fel de prieteni ai dori să ai? Care să te lase pentru alţii cu mai mulţi bani, sau prieteni care să fie cu tine şi ca tine?
Aşa gândesc eu, deci pentru mine valoarea este dată de valorile morale, cum ar fi bunătatea, respectul, omenia sau inteligenţa.

| Razvan a răspuns:

Daca ai bani si valoare esti Gutalaughing
Daca ai respect si omenie esti om. Un om pe cale de disparitie care trebuie protejat prin legeoh go on

| mariomario a răspuns:

Banii=putere, valoare tot.in ziua de azi doar banii conteaza, ai bani nu se atinge nimeni de tine si te respecta toata lumea.

Întrebări similare