Stai sa l castig mai intai.Pai mi as lua o casa, as finanta niste centre de ajutor pentru copilasi, restul l as investii in viitorul meu, gen masina, nevoi etc
1-Mi-aş suna un "prieten" şi m-aş lăuda;
2-Mi-aş suna managerul şi l-aş injura;
3-Mi-aş cumpara bilet spre Kaitangata.
Imi cumpar un tanc de pe deep web si trag unde vad cu ochii, cu scopul de a sterge Romanica de pe harta.
Sa vedem cum ma opreste pe mine Garcea din boscheti.
Ok. Încă nu m-am hotărât cui să-i dau milionul, dar pe tine te-am șters de pe listă.
Bine bine, mai Habibi, hai ca te las sa ma lingi in timp ce conduc tancul. Desigur, daca esti tu ala in poza.
M-as reintoarce in tara. 100K as folosii pentru ideea mea de viitor. Si restul i-as dona.
Asa e, de aia locul tau e intre picioarele mele si eu sunt la volan.
Vasilică, du-te repede la mămica ta și spune-i să te primească cu tanc cu tot pe intrarea ei principală că ai ieșit mult prea repede. Alupigus!
M-as duce, dar nu ma lasa mamica ta sa ies din ea.
a zis ca vrea sa dau cu tunul in ea forever.
nici la wc nu m-a lasat.
mi-a zis "habibi, fa in mine pipi!"
Vasilică, ești frustrat rău. După ce te-a făcut fata aia de cacao că ai "scârnăvia mică" ți-ai șters contul și ți-ai făcut azi altul?
Dar tot retard ai rămas.
"Dai cu tunul"? Care tun? că umblă vorba-n târg că n-ai nici cu ce să faci pipi.
Ce prostalau anost.
dar nu-i nimic, tot o sa-ti lase endoryus un amuzant, dar nu pentru ca te considera amuzant, ci pentru ca nu ma sufera pe mine personal.
l-am lasat cu traume de la ultima noastra interactiune.
M-aș mira... are vreo 10 ani lumină în fața ta.
Tu nu ești decât o gură spurcată cu un creier mic. (De fapt la tine, cam totul e mic )
1. Mi-as lua o casa si o masina
2. As dona o parte nevoiasilor, pentru constiinta mea
3. Restul i-as cheltui pe femei
Gincu întreabă: