anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ai castiga la un concurs 10000 ron ce ai face cu banii?happy

18 răspunsuri:
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

laughing
M-aş apuca de făcut cadouri...(bineînţeles că ai primi şi tu ceva)... day dreaming
Oricum, nici nu prea ştiu ce aş face cu ei, foarte probabil i i-aş da părinţilor. happy

Abh
| Abh a răspuns:

As pune la banca o parte din ei, as da ceva si la rude sa se bucure si ei de bucuria mea, as cheltui decent pe haine, lucruri in casa si m-as duce la mare sa stau intr-un hotel de 5 stele.

| Ana a răspuns:

Ti i-as da tie big grin glumesc, ai vreau u :->
pai mi-as cumpara haine, incaltaminte, farduri, as pleca intr-o vacanta la munte love struck si as face mai multe, dar tot degeaba daca n-am banii sad happy

| madalicious a răspuns:

M-as duce in caraibe si as lua tot ce mi-ar pofti inima. Bineinteles as da si parintilor mei jumatate din bani doar ei au avut atata grija de mine si au avut grija sa nu imi lipseasca nimic...straight face

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

I-as tine in banca si as cheltui pe parcurs din ei in functie de necesitati. Sunt prea putini pentru o investitie.

| L a răspuns:

Tot ce mi-ar trece prin cap la momentul respectiv`.winking

| Marii a răspuns:

Ce vis frumos day dreaming. Cred ca m-as duce prin alte tari si mi-as cumpara tot ce-mi place. happy

| pepe a răspuns:

Păi cheltuirea ar fi în ordinea următoare
laptop
LED Tv cu diagonala de cel puţin 100 cm
cameră video Sony ultimul tip
Blue-Ray
restul la copii

| dyddyyyx18 a răspuns:

De 1000 Ron as cumpara lucruri, gen pantofi, bluze, farduri, dulciuri, etc, si pe restul` i-as pune deoparte.winking

| PuяpℓeMusic a răspuns:

Mi-as lua haine, farduri si un laptopbig grin:X

| Alice_6278 a răspuns:

Iash dona la cei saraci.mai bine nu ma imbogatzesk eu dar voi fi cu konsthiintza impakata toata viata ca am facut fericit un suflet.ca am facut un copil santzeleaga ca cineva ii va ajuta mereu. oare asta nu conteaza?

| BabyPink a răspuns:

M-aş trezi, nu am eu norocul ăsta!
laughing

| vyo a răspuns:

Ma-as distra.

| Happy a răspuns:

Mi-as satisface poftele cu 500 lei si as pune la cec restul. happy

| romanionu a răspuns:

As investi cu ajutorul lor...in ce? Habar-n-am laughing
Si probabil i-as da si la parinti sora din eilaughing
Ah da...+ o masina =p~

| Lady a răspuns:

Pffy am atatea idei inkth nu stiu ce sa spun!laughing

Poate era mai simplu daca intrebai "ce nu as face?".hee hee.big grin

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Atat de putinsad... Poi cred ca i-as pune la pusculita si as mai juca de 3-4 ori.

Întrebări similare