Cum adica cum as crea-o? Adica cum ar fi?
Pai,in primul rand nu ar exista tari,toata planeta ar fi o tara. Ar fi o lume pacifista.
In al doilea rand, nu s-ar inventa electronicele. De ce? pentru ca asa toata lumea sta in casa, lumea are nevoie de miscare, de aer, nu de stat in casa.
Restul sunt asa cum trebuie
Cam ca si cea in care traim acum in general, dar oamenii ar fi mai buni
Neaparat ar trebui sa aiba unicorni. Si zane. Si tinuturi cu regi demni si castele.
Ar fii foarte fantasy si supernatural, toti am fii frumosi si fiecare egali, doar muncind sa ne putem depasi.Am idei destul de interesante pentru un film
Sa fie un fel de Naruto,cu prietenie adevarata,fara tv,calculatoare internet,dar si cu mai multe adaugari.
Cu toate fiintele posibile (vampiri, varcolaci, hibrizi, si multe altele). Natura-fantastica sa fie pretutineni, cerul sa aiba multe stele si sa fie vizibile si unele planete.
Lumea reala este asa cum ti-o creezi tu prin gandurile tale.
Tu-ganduri-sentimente-actiuni = Lumea ta
O lume a hipiotilor iubitori de natura care asculta numa' rock super chill. Wooo.
LA fel ca aceasta planeta ar fi aspectul dar dar mult mai multa vegetatie, mult mai putine blocuri, si alea care ar fi sa aiba aspect frumos. Mult mai multe case, sate, si pentru iluminat felinare ratacite pe strazi, d-alea clasice. Cat despre oameni. Nu stiu daca a pune prea multi pe planeta. As pune fata perfecta, care sa ma faca sa ma simt bine. Cam asta e. Si magazine unde poti manca pe gratis si sa bei. Frumos nu?
Pai ar fi o lume foarte diferta de cea in care traim acum si nu ar mai exista rautati si prieteni falsi
Ar exista toate fiintele din mitologii.
si ar fi roz cu munti din vata de zahar.
Si ar fi o lumea fara viktor ponta
Ar fi mai putini oameni.Si actul nasterii nu ar mai consta in a iesi printr-un vagin ori prin abdomen(ca-n Alien, doar ca acolo iese prin torace).Ar fi dragut si daca ar exista putina magie(impropriu spus, mai bine zis un fel de superputeri:zbor, telechinezie, d-astea) si mai multe culori in jur.Si varsta maxima ar fi 25.Cand te-ai plictisi, te-ai sinucide dragut si dupa te-ai reincarna iarasi.Dar n-ai stii asta, ai putea sa te renasti si sub forma de caine si totul ar decurge la fel.Si nu vreau sa existe gandaci, dar asta ar duce la schimbari in lantul trofic la care n-am chef sa ma gandesc acum.bb
Robert160 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
OnUtZzZaAa întreabă: