Nu as mai amana sa fac anumite lucruri care mi-ar face placere sa le fac.Mi-as trai viata mai intens.
I as da stop ignore la Zoeyyy, dar cum deja imi cunosc viitorul nu ma grabesc, pe bune acum nu stiu ce as face, posibil ca as zbura in ger si as incepe o viata noua victor, nu ma gandesc la chesti de astea des, nu stiu ce as face, se poate ca nici ziua de maine sa nu o apuc, viata e subtire si imprevizibila
As iesi mai mult afara,as încerca sa fiu mai zâmbitoare,mai sociabila,sa-mi fac prieteni noi,sa merg deseori in excursii,având doar un an de trait as renunta la scoala sa pot trai din plin,m-as muta la tara intr-o cabana,mi-as lua cateva animale,as începe sa pictez,sa scriu,sa cant la vioara mai des,as dormi mai mult noaptea,as face lucruri nebunesti in anumite seri,as sta mare parte din timp la bazin (imi place sa inot), as reduce cu mult timpul petrecut pe telefon, as renunta la mancarea in exces, as incerca sa fiu mai intelegatoare si sa nu ma mai cert, as incerca sa traiesc.
Nu as putea sa schimb nimic in bine, as intra in depresie stiind ca mai am atat de putin de trait.
Chawki întreabă:
CrisutzuxD întreabă:
fuckThisLife întreabă: