| Victor453 a întrebat:

Daca ai descoperi ca mai ai doar un an de trait, ai schimba ceva la modul in care traiesti acum? Ce anume?

13 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Nu as mai amana sa fac anumite lucruri care mi-ar face placere sa le fac.Mi-as trai viata mai intens.

| RAY a răspuns:

I as da stop ignore la Zoeyyy, dar cum deja imi cunosc viitorul nu ma grabesc, pe bune acum nu stiu ce as face, posibil ca as zbura in ger si as incepe o viata noua victor, nu ma gandesc la chesti de astea des, nu stiu ce as face, se poate ca nici ziua de maine sa nu o apuc, viata e subtire si imprevizibila

| Victor453 explică (pentru RAY):

Stiu(( nu o putem controla si o putem pierde intr-un moment neasteptat

| RAY a răspuns (pentru Victor453):

Mai ales cu migratile astea nebunesti unde vin tot felul de specimene sansa e mai mare

| Victor453 explică (pentru RAY):

Mda((

| Freya1 a răspuns:

As face tot ce nu am avut curaj pana acum

| Victor453 explică (pentru Freya1):

Eu tot))

| Freya1 a răspuns (pentru Victor453):

Cum ar fi

| Victor453 explică (pentru Freya1):

Ooo...multe lucruri stranii si ciudate)) nu le spun acum pe care, ca sa nu ma creada nimeni nebun)

| BlackRose03 a răspuns:

As iesi mai mult afara,as încerca sa fiu mai zâmbitoare,mai sociabila,sa-mi fac prieteni noi,sa merg deseori in excursii,având doar un an de trait as renunta la scoala sa pot trai din plin,m-as muta la tara intr-o cabana,mi-as lua cateva animale,as începe sa pictez,sa scriu,sa cant la vioara mai des,as dormi mai mult noaptea,as face lucruri nebunesti in anumite seri,as sta mare parte din timp la bazin (imi place sa inot), as reduce cu mult timpul petrecut pe telefon, as renunta la mancarea in exces, as incerca sa fiu mai intelegatoare si sa nu ma mai cert, as incerca sa traiesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hm.As fi tentata sa spun ca nu, dar cine stie cum a-si reactiona in situatia aia. Poate n-as mai fi atat de rece))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.

| Elyiela a răspuns:

Nu as putea sa schimb nimic in bine, as intra in depresie stiind ca mai am atat de putin de trait.