Apartamentul asa ies la reducere cand dau toti banii deodata. Apoi masina nici garantia nu o tin in cont si o bag in tuning sa o fac frumoasa. Dupa femei, calatorii si viata buna
O vila mișto la munte. Undeva unde e liniște si pace. Sa ma refac dupa cat am muncit pana acum.
Un apartament în Constanța ' și probabil a-și incerac sa deschid o afacere care sa genereze bani
Acuma puteti sa rideti dar prima si prima data mi-as face o dantura super sa nu mai vorbim ca as fi asigurat cu bani multi sa m-i se rezolve orice astfel de probleme imediat, in al doilea rind m-as duce in insulele Maldive unde as sta macar doua saptamini dar daca mi-ar placea mult as sta si o luna, pe urma as merge sa stau o vreme in cea mai frumoasa cabana din Alpii Elvetieni dupa care as mai vedea eu.As cumpara o casa cu etaj ambilor mei copii acolo unde ar dori.De fapt in judetul unde stau eu pe cei 26 km ce ma despart de soacra se insiruie pe tot drumul ce duce pana acolo nenumarate case cu etaj foarte frumoase si chiar si in orasul in care stau se inmultesc ca ciupercile sunt foarte multe si foarte frumoase.
Si cu riscul sa rida aici de mine toti as cumpara un jacuzzi si zilnic as merge la o ora de masaj.