Spionaj în primul rând! Îți dai seama ce pot face cu datele alea? Bani mulți. Și lămurirea marilor mele probleme sau ale altora. Știu că nu trebuie să pătrunzi în intimitate, dar cine a zis că poți fi invizibil? Dacă spun asta, nu mă crede nimeni.
Aș vizita orice, că ador călătoriile. Și bineînțeles, cu toate riscurile de rigoare, aș intra ilegal în orice țară.
Le-aș da o lecție celor care acuză pe nedrept, le-aș face pozne cât să nu le poată justifica, dar ei să iasă vinovați.
Mi-aș face poze, apoi le-aș încărca pe facebook, îmi dau și tag și pun la descriere „scuzați fața".
M-aș simți și eu implinită dacă nu mă bagă cineva-n seamă, că fix ăsta e scopul.
Dacă mă plictisesc la finalul zilei, aș lua farduri, creioane de desenat, peruci, gene false, haine și mi-aș face o ținută goth și un corp la fel peste invizibilitate.
As manca in fata oglinzii si as face farse.In rest, daca nu platesc biletul la autobuz se aseaza altcineva peste mine; daca il spionez pe X tot ma alearga cainele...
As face lucrurile pe care nu le poti face in mod normal "pentru ca te vede cineva"(nu as fura).
RAY întreabă:
Alexandrududn întreabă: