Astea sunt prostii ce spui tu acolo, nu as vrea asa ceva, cu toată dragostea.
Hmmm,mai mult ca sigur as alege sa fiu un vultur sa pot domina vazduhul, sa pot sa observ totul la mare inaltime, destul cu asta, ca incep iar devin sentimental
Fain...Eu chiar nu stiu ce as vrea...
Se stie.
*cod secret*
Prietenii stiu de ce.
Normal ca este o optiune.
Asi refuza politicos sansa, asi spune ca mi-a fost de ajuns o viata in care am luptat sa transform chinul in fericire.
Sa revin la viață sub forma unui obiect? Ghici ce! Obiectele nu au viață!
Ba da.
Nu te uiti la desene?
Lasă desenele, vorbim despre realitate.
Eu le las, dar poate am vrut sa ma inspir din desene.:p N-am voie?
Pacat ca fac ce vreau. :3
Bine.
Acum hai sa îți răspund la întrebare.
Aș fi... O carte!
Puteai sa spui asa din prima. :p
Da... Dar credeam ca pot sa te fac sa trăiești in realitate. Eh, am încercat
Http://i.imgur.com/dl48aiu.gif
Ori un personaj dintr-un comic sau asa ceva, daca ar avea sens.
Meow-meow. = ̄ω ̄=
*like a boss* :3
*thug life*
Ioi
Eu m-am gandit la un dildau. Dar e naspa pentru ca swagul nu merge cu rozul bombon.
Baaaa...
90d290id209ci209id209 cu9823uc082uc l; wjqcoiqwjoiwdq?
d09q20d92k2 )
apoi i-am zis 0932804932184-90210948214-21
)))))))) 9043280942380943281fow0ocipqco.
?
Uuuaahh
Oh, God, ai ganduri marete tinere )
Ninoo Niinoo Danoniinoo
Oniie Oniee Camiiiooniee
Ai dreptate.
Pai n-am mereu?
O pasăre.
Aș știi deja ce se petrece în pielea unui om, aș știi împrejurările, aș știi situația mea de dinainte. Pasărea este un fel de reîncarnare, ca să spun așa. Cu toate că e un simplu animal, aș putea zbura departe, unde vreau, fără să obosesc. Aș ajunge la persoanele dragi mie, care nu au fost mult timp lângă mine pe tot restul vieții și aș profita, le-aș putea vedea, le-aș da un semn, poate o să înțeleagă că sunt eu și așa mă va ocroti. Sunt multe de spus aici.
M-as preface intr-o pasarica dar ma tem ca m-ar minca pisica;(
nu tot la pasare ramin deoarece ea este libera zboara unde vrea fara bilete, nu depinde de oameni.Eu imi doresc sa calatoresc si fiind o pasare ar fi perfect.Sa fii animal este cam greu ori esti mincat, ori vinat, ori esti decojit de balana numai ca cineva sa-si poate cumpara o suba frumoasa ori esti maltratat doar din simplu motiv ca omului ii place asa sa faca.Cel mai bine este sa te transformi intr-un animal\mamifer pe nume omul
Mmmm...in primul rand e întrebare stupida, iar in al doilea rand chiar te interesează? Bine, cred ca nu ai ce sa mai
intrebi si ești curioasa.As fi elefant(animal) sau un peste răpitor(mai bine), iar ca obiect nu m-am gândit...Probabil aur
FluturicaMicaMica întreabă: