anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ai fi un fenomen meteorologic, care ar fi acela? De ce?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Curcubeu. de ce? rosul pentru ca ma inrosesc foarte repede laughing, albastrul pentru ca ma linisteste, verdele imi da speranta, oranjul si galbenul ma caracterizeaza ca fiind o fire dinamica, vioaie. iar violetul este culoarea mea preferata, ce imi sugereaza inspiratie, creativitate, eleganta, rafinament si echilibru. happy

32 răspunsuri:
| lia a răspuns:

Bro am ramas fara cuvinte!
Nici o multumire nu ar putea compensa cuvintele atat de dulci si de romantice cu care m-ai caracterizat love struck
Nici nu ma asteptam sa ai aceste ganduri in ceea ce ma priveste happy
Iti multumesc din inima pentru ceea ce ai scris love struck

| lia a răspuns:

Bro daca continui asa exista o foarte mare posibilitate sa lesin eu laughing
Multumesc frumos pentru cuvintele tale love struck

| lia a răspuns:

Bro, unde aici? Ca nu te vad laughing

| lia a răspuns:

Consider ca ma caracterizeaza aurora boreala pentru ca este fascinanta si misterioasa. Si se manifesta prin aparitia pe cer a doua culori:
Rosu care simbolizeaza foc, pasiune, entuziasm si agresiune si...
Verde care simbolizeaza viata, tineretea, renasterea si speranta.
Sunt momente in care pot spune ca ma caracterizeaza "Luna albastra" pentru ca este un fenomen destul de rar si se produce cand atmosfera este incarcata cu particule de fum. Acestea sunt momentele mele de dubii si de nesiguranta. happy

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Interiorul mi-e tsunami, exteriorul imi este hula.

Si de cand este catalogata raza de soare drept fenomen metereologic?

Janina
| Janina a răspuns:

Trec mereu de la o stare de spirit la alta...sunt foarte agitata...cred ca --- Furtuna happy

| Ben. a răspuns:

Cer senin, cu averse de ploaie foarte locale.vant inspre vest intotdeauna.

| fabiola a răspuns:

Fulgul de nea care se topeste la atingerea obrajilor, dar rezista atunci cand e calcat in picioare, sub talpa bocancilor!

pupimik
| pupimik a răspuns:

Ploaia....pentru ca pot fi de treaba...la fel ca ploaia racoritoare si scurta de vara...in schimb pot fi si extem de rea...la fel ca o ploaie urata si lunga de toamna

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Fulger.
De ce? Pentru ca asa ma consider si chiar mi s-ar potrivi.

| selef a răspuns:

Ceata.

| Diav0la a răspuns:

Furtuna de vara as fi... ma caracterizeaza... vin si plec la fel de repede ca o furtuna, revin cu aceeasi statornicie in locurile in care am mai fost... mi se duce dorul ...revin fara sa intreb daca se doreste revenirea mea si plec fara sa intreb sau sa ma uit ce e in urma mea ...imi stabilesc destinatia pe moment, nu se stie intensitatea la care traiesc totul sau ce dezastre provoc ...si cu toate astea... ziceti voi ...asa-i ca va plac furtunile de vara?

| dreamerlainen a răspuns:

Cred ca ploaia. Sa ma dezlantui cand sunt furios, sa mangai usor. Sa racoresc si sa inghet. Sa chem curcubeul ce aduce zambete, sa-mi auziti cantecul dimineata cand va treziti. Sa devin tot una cu marea atunci cand ma apuca dorul...

Bro, m-ai marcat! Ai zis-o atat de frumos incat mai putin si eu m-as putea indragosti de Lia... happy happy

| andreutz a răspuns:

Un vant lin, domol...care sa bata mai mult in soapta...sa nu ma simta lumea...si astfel sa aud tot ceea ce se vorbeste pe la spate laughing

| toto a răspuns:

As fi ploie.Pentru ca ajuta la dezvoltare dar din pacate face stricaciuni masive.

| Midnight Rain a răspuns:

Ploaia de la miezul noptii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un fulger... oare de cethinking cateodata ma regasesc in elhappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gulf stream. tu stii de ce, iar cine doreste sa afle, poate sa dea un search in google. rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As vrea sa fiu un fulger ca sa pot sa ii ard pe toti cei care merita.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O raza de soare!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lia ar fi o ploaie calda de vara pe petalele de trandafiri. Un vinticel dulce printre frunzele pomilor. Ar f soarele diminetii si mireasma florilor de tei blushing Vai ce romantic love struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lia ar fi ca o ciocirlie care aduce bucuria, ar fi fluturasul care soarbe nectarul florilor. Ar fi vorbele dulci ce alina durerea, ar fi laleau care incinta privirea. Ar fi lumina lunii care calauzeste pasii in noapte, ar fi stelele care clipesc feeric pe cer happy Cit de frumos, cit de romantic blushing love struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lia gresesti, nu eu te-am caracterizat asa. Tu esti asa. Esti floarea a carei aroma imbata, esti roua diminetii care acopera florile cu perle, esti raza de soare care mingiie obrazul. Tu esti Lia-Ciocirlia blushing love struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce poet sint, cind vad ce frumos vorbesc... cred ca lesinbatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lia daca lesini eu sint aici sa te prind >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As fi fost o ploaie de vara, dar bro mi-a luat-o inainte, asa ca prefer sa fiu grindina :X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lia sint chiar aici, nu trebuie decit sa deschizi ochii, altfel nu ai cum sa ma vezibatting eyelashes big grin tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bro? Lia? Eu am pus o intrebare aici...si uite ce-mi vad ochii! Spun fenomen meteo...si ma napadesc emotiile cand citesc raspunsuri.Trebuie sa aflam ceva?hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Zbenguici nu este, deja trecusem de faza cu fenomenele meteo. Acum deja eram poet tongue