Pai...sa stau cu familia. prieteni si sa dau party cu ei , doar pana la urama scapam de rautatea de pe aici. see ya`
Multe.
M-as imbraca{acum sunt in pijama } si as iesi la plimbare. L-as lua pe tipul care-l ador cu mine si ne-am duce la "our place", apoi as pleca oricunde cu el, ideea e sa mor fericita.
Bafta.
Deci ziua are 24 de ore asa sa continuam ) as merge la omul pe care il iubesc cel mai mult cu toate ca el nu stie, si i-as spune '' mai te iubesc, nu ti-as zis pana acum ca mi-a fost rusine, dar pentru ca stiu ca maine mor uite iti zic'' si cu asta as pleca. As merge m-as distra un pic nu mult, vreo 10 minute as sta cu familia sa nu-i vad ca ma jelesc prea mult. Dupaia as merge la ''fosta'' prietena care imi era cea mai buna prietena s i-as zice tu esti o pervesrsa nu ma asteptam sa-mi faci asemea lucruri, iar dupa aceea as merge la biserica m-as ruga si, acum pot muri
Nu ştiu trei, dar un lucru ştiu sigur că l-aş face. M-aş duce la tipul care-mi place şi i-aş spune că e un tâmpit că nu m-a vrut şi că m-a făcut să sufăr şi dacă mor mâine e numai vina lui. Şi poate după ce mor ar avea decenţa să se simtă vinovat măcar o zi.
Ias multumi familiei si prietenilor pentru ce au facuta pentru mine, sa mai fac odata lucrurile care imi plac, sa mananc mancare chinezeasca
KillMePlease întreabă:
Anonim134 întreabă:
anonim_4396 întreabă: