Tu esti grav pe depresie, numai intrebari d-astea despre saptamani si zile de trait ne dai )). Cel mai probabil as avea o criza de nervi in una din zile, mi-as baga si mi-as scoate constant in ea de viata ofticandu-ma ca ma duc, voi fi cu moralul la pamant fiind iubitor de viata, iar zilele alea ma voi gandi doar la asta, nu cred ca m-as putea redresa, nu ai cum...te-ai amagi degeaba.
Ai ceva imaginație. da mie nu îmi plac manelele și nici băutura. Prefer dulciurile
Tocmai ce am fost deranjat din somn. M-a trezit un RO-Alert de pe telefon, acum sunt creaturi pe afara... cred ca este ultima mea saptamana :O!
Bai sa știi ca aici mai nimerit, mai puțin la hipnotizat
Nu am treaba cu Barbosul ceresc
Eu cred că ești pe ultimul episod și nu ști cum să ne spui mai ai o săptămână și îți cântă fanfara bisericii
*Fain poza ta de la profil*
Nu îs genul care sa ii placa lumina reflectoarelor, dacă era sa ma duc după Elodia ma duceam pe mod silent
Nu cred că te primea acolo Elodia pe tine nici iadul nu te primește sorry ești pe cont propriu mersi pentru apreciere c. oaie
Nici iad nici rai, asta nu sună rău înseamnă ca rămân printre muritori de rand
Azi sunt mai indulgent așa că purgatoriul te va primi cu brațele deschise
Soarta mea depinde de tine
Nu mersi, uite ca refuz și purgatoriul :p
Suficient de mult încât sa nu renunț asa ușor la ea.Presupun ca tie nu-ți place
Mie nu-mi plac multe, asta nu însemna neapărat ca o sa și fac plaja pe linia de tren
Ok cale de întoarcere pentru tine nu mai exista.
Soarta ta și nu numai mereu o depins de mine, doar că de la un timp ți am oferit liberul arbitru'
Sigur ca nu.Iti trebuie si un oarecare curaj sa faci asta.Sau lașitate.
Lașitate, pentru ca aleg metoda ce ușoară în loc sa caute soluții
Când decid eu vei muri, nu e după tine nesuferito
https://youtu.be/LU3XwmLWZok
Numai una i silentRain
De acord cu lasitatea, dar nu orice are soluții.
Dacă n-ai nimic de pierdut, de ce sa nu apelezi la solutia asta?
OzVrajitorul întreabă:
Happyjump întreabă: