Bună.
Dacă ai petrece necazurile vieții, nu ai mai pune o așa idioată întrebare!
Lipsă de preocupare...
Pa, pa.
Nu chiar...nu am facut atat de mari tampenii in viata incat sa ajung sa le regret.
Dar am doar 18 ani....nu mi-ar pica bine, as fi cea mai a naibii fantoma
Da, cu siguranță aș regreta! Aș regreta faptul că am murit înainte să înțeleg ce înseamnă viața! Aș regreta faptul că nu am ajuns să simt fericirea absolută, dragostea. Aș regreta faptul că anii au trecut, iar eu nu m-am bucur suficient de ei.
Aș avea mii de regrete, regrete ce în acel moment nu va mai conta pentru nimeni! Să fim serioși, cu toții vrem să facem toate lucrurile de care ne este frică, înainte să murim!
As regreta ce nu am facut, nu ce am facut. As regreta ca am dat cu piciorul unor ocazii unice in viata, as regreta ca nu am stiut sa iubesc si ca nu am fost iubita asa cum am meritat. As regreta ca am permis jigniri care nu le-am meritat. As regreta ca am iubit un om pentru care eu nu exist.
Bună,
Aş regreta că nu am ajuns să-mi îndeplinesc visul şi să devin medic.
Atât.
Numai bine!
As regreta, deoarece imi doream(inainte) si inca imi doresc sa cresc si sa fiu pe picioarele mele(sa nu ma intretina nimeni). Daca in momentul asta as muri sunt cateva lucruri care le-as regreta foarte, foarte mult :
-As lasa-o pe mama care nu ar putea sa traiasca fara sa-mi auda vocea macar o data pe zi;
-As regreta ca nu am avut puterea sa schimb atitudinea mea de zi cu zi;
-As regreta ca nu am ajuns la varsta de 70+ ani;
-As regreta ca nu i-am strans mana lui Ray Stevenson macar o data in viata;
-As regreta pentru ca nu am vizitat niciodata Romania foarte bine;
-As regreta ca nu am ajuns sa termin liceul si sa iau bacul ;
-As regreta ca nu am fost niciodata in alta tara;
Dar, probabil, cel mai mult as regreta daca as avea o moarte stupida (accident de masina, inec, sa cad de la fereastra).
Singurul lucru pe care l-as regreta, care de altfel cred ca este si cel mai logic, faptul ca nu ajung sa traiesc si maine si poimaine si asa mai departe... Regretele nu isi au rostul, cred eu, pentru ca prefer sa nu mai repet o greseala facuta si sa merg mai departe, decat sa regret si sa imi plang singur de mila. Din nou imi inchei raspunsul cu o intrebare... Tu ce ai regreta?
SIngurul lucru de care mi-ar parea rau ar fi lacrimile celor pe care ii parasec.
Singurul lucru pe care la-si regreta e ca nu apuc sa traiesc mai mult timp )
Chαяtreux întreabă: