| Chαяtreux a întrebat:

Dacă ai muri peste o oră, ce ai regreta cel mai mult că nu ai făcut?

Răspuns Câştigător
| DDCC a răspuns:

În astfel de momente îmi pot trece prin minte n-șpe lucruri, se pot amesteca în cap.
Sincer, nu știu ce aș regreta, să faci lumea mai bună, să o schimbi, să-i mulțumești pe toți ceilalți, să termini cu răutatea este ceva imposibil.
Dacă ar fi să dau un răspuns, aș regreta că sunt persoane ce mai au nevoie de ajutor și cărora nimeni nu le este solidar, și că eu nu voi mai putea nici să încerc să le ajut.
Cât despre mine, aș privi adânc în trecut apoi în prezent și cel mai important mi-aș dori să nu petrec acele clipe de unul singur.
Restul, Ameno! :P

O întrebare, tu ai regrete?
http://youtu.be/h833j3o1t5E

| Chαяtreux explică (pentru DDCC):

Ohoo. I don't want to see

| DDCC a răspuns (pentru Chαяtreux):

Cum ar fi?
Care ți-e cel mai mare regret?
http://goo.gl/mvO4f

| Chαяtreux explică (pentru DDCC):

Ca am incercat sa fiu in asa fel in cat sa-i multumesc pe toti, si n-am fost eu.

| DDCC a răspuns (pentru Chαяtreux):

Ăsta e un lucru chiar imposibil, http://www.tpu.ro/......at-sau-nu/
Dacă ai încercat să-i mulțumești pe ceilalți ai făcut-o fiindcă așa ai vrut și ai fost tu.
În privința regretelor, singurul lucru ce este oarecum bun în el e de a privi în trecut spre greșeli DOAR cu scopul de a învăța ceva din viitor.
Când încep să te afecteze cel mai bine este să mai uiți din trecut.

Și eu asta fac, încerc să-i mulțumesc pe cât pot însă până acum nu am regretat deloc fiindcă asta îmi place să fac. Nu mă aștept să-mi ofere aceeași atenție iar dacă o fac mă bucur nespus.
Rău este că pierzi timpul cu regrete atunci când încep să te macine, timp în care nu faci nimic util pentru tine.
Pot să regret că lumea e astfel, adică să-mi pară rău mai mult, dar faptul că mai sunt oameni foarte de treabă în jur alungă într-un fel aceste regrete.

22 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! happy
Pai as regreta ca nu am avut sansa sa experimentez niste lucruri/ca nu mi s-au indeplinit anumite dorinte pe care mi le-am dorit foarte foarte mult.Succes! happy

| CristiB93 a răspuns:

As regreta ca as murit fara sa imi gasesc iubirea vieti mele pe care o astept iar daca as murii nu as afla cum ar fi viata cu ea si cat de frumos ar fi fost.

| Kaℓi a răspuns:

O ora e prea putin, pentru atatea regrete...

| RAY a răspuns:

In fiecare noapte murim pentru 8, 9 ore si ce regretam sunt curios, 25 de ani din viata suntem morti

| Chαяtreux explică (pentru RAY):

Partea buna la acesti tip de 'moarte' este ca mereu mai ai o sansa sa faci ce ai amanat azi thinking

| Lizzu a răspuns:

Ca voi muri fara sa fi ajuns sa iubesc cu adevarat.

| WhatheWow a răspuns:

Să știu că mor peste o oră? Ce aş regreta? Ce să spun, cred că aş regreta că nu am putut schimba lumea. laughing

| MaliciousDeath a răspuns:

Pe langa mediocritatea in care ne-am afundat cu totii si faptul ca mereu am dat cu sutul sanselor ce mi-au fost acordate pana acum, as adauga si faptul ca inca n-am avut sansa de a vedea in tara asta un medic precum Patch Adams.Macar in centrele cu copii.

| wforweirdo a răspuns:

Nimic. Nu mai conteaza.

Răspuns utilizator avertizat
| Earthroot a răspuns:

Pai in fiecare duminica fac gratar si chiar am cumparat o delicatesa(caracatita), deci cam asta as regreta, gratarul pierdut.

| vivigreen a răspuns:

As regreta ca nu am putut sa dau tot ce aveam mai bun. As regrea ca nu am o familie, ca nu am avut sansa sa termin toate actiuniile incepute.

| UnOmModest a răspuns:

As regreta un singur lucru, nu pot spune care ar fi acela, dar... l-as regreta.

| NiKoLeT a răspuns:

Doamne fereste....As regreta ca persoanele care ma iubesc ar plinge si s-ar simti foarte rau...chiar si depresii, as regreta ca cineva sufera! Dar dati peste gura Mai vreau sa traiesc!

| gelutzu78 a răspuns:

As regreta ca nu am reusit sa fac mai multe fapte bune decat rele

| lifecta a răspuns:

Ca nu am putut vedea urmatorul episod de la RObotzii.sad

| iezuit a răspuns:

Of si azi nu voiam sa o fac, dar daca e sa fie ultima oara hai fie, ma duc sa fac o laba.

Întrebări similare