anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ai putea afla ce ti se va intampla in viitor, sa zicem in urmatorii 10 ani... unde, cum, daca vei mai fi... ce ai face? Ai dori sa stii ce se va intampla cu tine sau nu?

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

Nu. As rata toata distractia; e adevarat, mi-ar scadea nivelul anxietatii in situatii nasoale, dar si al entuziasmului in situatii frumoase.

25 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da.As vrea sa stiu daca as avea certitudinea ca este adevatat!

| xibalba a răspuns:

NUU! Stric tot farmecul... de ce ar fi interesant daca as stii ce va fi maine, peste o luna, peste un an? E plictisitor sa traiesti ceva despre care stii cum va decurge.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Xibalba, ipotetic vorbind, te-ai gandit la posibilitatile de a schimba ce nu va fi bine, odata ce ai fi constienta de ce vei pati?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu as vrea sa stiu nimic, ar insemna sa duc o viata limitata, perfect organizata, lipsita de neprevazut, de emotii, sentimente, trairi...nu m-ar fascina nimic, cred ca m-as simti ca un robot programat sa faca si sa traiasca ce-i pica din cer, fara dreptul de a alege.

| DonGiovanni a răspuns:

Nici nu vreau sa stiu, vreau sa-mi traisesc viata din plin sa fie ziua de maine mai frumoasa decat ziua de ieri

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Haaaa, da, omul este curios din fire, de ce nu si eu.

| xibalba a răspuns:

@bent, da, m`am gandit, dar nu imi vad viata numai in roz si nici idealista nu sunt. Si oricum, orice situatie de care ne lovim, ne intareste cumva, invatam ceva din ea, evoluam. Deci toate spre bine.

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

Singurul lucru care l-as dori sa-l aflu, dar sa fie si adevarat, ar fi acela de a afla cat timp mai am de trait...si asta deoarece vreau sa ii fac o viata cat mai frumoasa fetitei mele...atunci cand voi parasii aceasta lume vreau sa las mai mult decat o amintire celor dragi mie si ficei mele. prin viata suntem doar niste trecatorii si nu realizam intodeauna ca ceea ce ne propunem sa facem peste o saptamana, o luna, un an ar putea sa nu mai devina niciodata realitate ...si asta pentru ca viata este mult mai scurta decat ne-am putea imagina.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Deşi sunt o fire curioasă, nu mă pasionează să aflu adevărul privind viitorul înainte de termen.
Pa, pa.

| Razvan a răspuns:

Bine zis... daca vei mai fi
Cine stie cate se vor intampla pana atuncithinking

nony
| nony a răspuns:

Ai sarit cam usor peste 2012. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adica sa am playlist pentru urmatorii 10 ani, bent05? Nu, nu. Doamne fereste! Mie-mi place sa fiu surprinsa de cate un d. j., de cate o melodie, de cate o intalnire de viata. Last night a d. j. saved my life.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, eu am pretentii mai mici, spre exemplu ce numere vor pica duminica la loto, 32, 11, 12 si daca ma mai trezesti, te omor!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gata, le-am aflat si pe celelalte trei.

| thehope a răspuns:

Sincer...la cum mi-a tot mers in ultima perioada, ma cutremura numai ganul de viitor...nu,nu mi-as dori pentru nimic in lume sa stiu cum si ce se va intampla cu mine peste 10 ani, daca voi mai fi pe atunci...

| angella1972 a răspuns:

Nu. ce va fi...va fi.sau de unde stii ca doamne doamne nu decide sa-mi schimbe putin viata pentru multele fapte bune pe care incerc sa le fac?

| doru_2882 a răspuns:

Nu, daca asa ne-a fost dat sa traim de ce am vrea sa stim ceea ce se va intampla.Sa ne traim viata asa cum e.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da si as face totul ce nu am facut pina acum pentru ai face mai fericiti pe altii si pe mine la fel as trai la maxim

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da asi dori pentru ca nu se stie ce se va intampla cu viata mea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da imi doresc din toata inima

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu da.Pentru ca as putea repara greselile mele si ale altora, din viitor!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da as vrae sa stiu, macar pentru anul urmatoar "daca o sa iau examenul cu nota dorita de mine"