Cu 25 de mil de ani in viitor pentru a observa ciocnirea dintre galaxia noastra si cea vecina.Nicio simulare de calculator nu poate nici macar anticipa ce va fi
Mai degraba mi-as dori sa pot calatori in trecut oricand vreau pentru a verifica anumite aspecte. Sunt multe intamplari istorice pentru care am un vadit interes. Probabil mi-as dori sa calatoresc in viitor in anul 2016. Sperand ca pana atunci sa imi fi gasit cat de cat un rost si sa fiu ceva mai organizat.
As alege 2012 sa vad daca sunt adevarate toate zvonurile ca se sfarsi lumea in 2012...
Peste cateva secole, sa vad cum a evoluat lumea, dar mai curios cum a evoluat tara noastra, dar asa ceva nu este posibil, deci traieste prezentul...
In 2012 pentru ca as vrea sa vad daca toate zvonurile despre sfarsitul lumii sunt adevarate
in 2020 sa vad cum voi arata cand voi avea 23 de ani
si in 3000 ca sa vad cum a evoluat lumea in 990 de ani
Mai degabră aş vrea să călătoresc în trecut să văd ce s-a întâmplat cu multe secole în urmă. Ar fi faşcinant. Cât despre călătoria în viitor, prefer să las timpul să-şi urmeze calea fără să ştiu ce urmează să se întâmple.Pe la urmă acesta este rostul vieţii.
Cred ca 2024,, as vrea sa vad si sa compar anii de acum si de atunci,, sa vad cum se va schimba lumea, ce vor mai inventa chinejii,, dar si o pauza in 2012 as face, ca nuprea cred in cele ce spun la televizor...