Hmm...chiar daca nu's mare fana MJ, pe el l-as invia...Numai ca sa nu mai fie toti istericii astia care's acum.
N-am nicio ruda pe care s-o inviu, deoarece nu mi-a murit nici-una de cand m-am nascut .
I-as invia pe toti care sunt morti daca as putea, in special pe sora mamei mele care a murit la o varsta frageda
Pe eva sau adam...ca poate a 2-a oara nu musca din mar...si devenim toti nemuritori!
Pe nimeni. pentru ca, inevitabil ar muri si a doua oara (nimeni nu e nemuritor). deci, de ce sa trec iar prin momentele alea?
Nu vreau sa ma cert dar nu e prea bine sa pui o stafel de intrebare ptc multora le trezesti amintiri si sentimente care ii ranesc
Si..ca sa iti raspund...eu l`as invia pe bunicul meu din partea mamei care a murit cu 2 ani inainte sa ma nasc eu...
Exact ca si Silvia
Pe bunicul meu Eu aveam 2 anisori cand a murit si mama a plans
foarte mult dupa el.Si acum mai plange daca isi aduce aminte El a avut ocazia sa ma cunoasca, insa eu nu imi mai aduc aminte nimic de el.
Poate este un raspuns considerat stupid, dar as vrea ca bunicul meu sa traiasca. Am avut o legatura speciala cu el si imi este foarte greu!
Daca as putea la-s invia pe bunicul meu din partea tatalui, pentru ca il iubeam foarte mult, si el ne iubea dar din pacate a murit, si din pacate...nici nu am fost la inmormantarea lui k is departe. Dar stiu ca nu se poate sa il invii...asa ca... Dumnezeu sa-l odihneasca!
O prietena de-a mea care a murit cu o luna inainte sa implineasca 20 de ani...
Sau pe MJ.
Pe Nikola Tesla, sa-l ajut sa-i infranga pe dusmanii ideilor sale, si sa facem un plan maret de inlocuire peste noapte (intr-o noapte, cand o fi), a consumului imbecil de energie fosila.As fi mana lui dreapta, si cel mai loial prieten.
Trista intrebare... Cred ca pe tatal tatalui meu... A murit cand tata avea 2 ani si nu a reusit sa-l cunoasca. Mereu mi-a parut rau...
Shin...
Tatal meu a murit cand eu aveam 3 ani. Desi s-a intamplat acum 11 ani, imi amintesc clipe din viata mea alaturi de el. Chiar daca il iubeam, nu l-as invia fiindca cu siguranta ii este mai bine, acolo sus, alaturi de Dumnezeu.
OctavianDanielMaria întreabă:
anonim_4396 întreabă: