Mai bine o fuziune din cei doi.
Si ce iese? un Chuck Norris fara oua cu glas pitigaiat
Ok, n-am sa te intreb de unde stii ca n-are oua;)) dar cam asa ceva ar iesi.
Eu mi-l imaginam cam asa
http://i.imgur.com/abMnV.jpg
Pe Dali, ca sa-i dau doua dupa ceafa si sa-i rad mustata de artsy-fartsy pretentios.
Ronnie James Dio si i-as lua si karma ca sa fiu sigura ca nu mai moare atat de tanar
Fie cum spui tu, dar vezi ca ai luat karma limbii romane, o omori
Du-te-n *** mea.pentru chestia asta ai sa vezi tu.te iei de mine pentru un *** de greseala
Ma, stiu ca duci lipsa de... dar totusi, sunt alte moduri mult mai inteligente prin care o poti cere, stii? si ce am sa vad? am iesit de mult timp la pensie, gata trolling-ul de satanist; am vazut ca intr-o intrebare, ai lins clanul intre buci, n-ai pic de demnitate in tine, lasi loc numai de banane, iti intra pe toate gaurile posibile si imposibile.
Auzi femeie te-ai luat de mine aiurea pentru o greseala, nesimtirea troneaza la tine dar nu e problema.o sa faci si tu o greseala intr-o zi and i'll be waching you
Eu glumisem cu tine da' daca esti asa proasta, n-am ce-ti face. Nici sa nu dormi noaptea, sa stai cu ochii pe mine ca arat bine, pentru asta sunteti fanii mei cate kilograme ai acum? ai atins suta?
Off draga daca as avea inteligenta ta m-as arunca de la etaj.glumele astea le facea mamaie cand si-o tragea cu vreju
Pe mult prea celebrul Chuck Norris şi pe Phoebe Tonkin de la H20 şi TVD.
PS: Îmi place Freddie Mercury.
Pe curând!
Wazzup jewish boy? Hitler te-a impresionat?
A impresionat o lume întreagă, într-o manieră sau alta. Dar citește și partea răspunsului meu care se află dincolo de virgulă...
Hitler a fost și pictor, deci se încadrează în cerințele întrebării tale. Oricum, știam că toți vor numi cântăreți. Lumea duce lipsă de imaginație. Sau cunoștințe.
De asta am si pus artisti, ca se incadreaza mai multe domenii.
Am citit si ma intrebam daca nu cumva, ai construit masina timpului. Apropo, nu toti au spus cantareti.
Sau poate le place mai mult aria muzicala si la ea s-au gandit prima data.
In fond, maui cere doar un singur artist, daca cerea mai multi, erau pomeniti si pictori, sculptori, arhitecti, scriitori etc.
Freddie...cu siguranta el...cea mai buna voce masculina pe care am auzit-o vreodata. O sa-l iubesc si o sa-l respect mereu.Traiasca Queen!
anonim_4396 întreabă:
Emilia19 întreabă: