| Contrast a întrebat:

Daca ai putea sa alegi ca intr-un anumit moment al anului 2010 sa te reintorci in trecut si sa schimbi ceva, sa faci ceva...altfel, te-ai reintoarce? Si daca da, ce ai alege sa schimbi?

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Momentul in care inca odata mi-am lasat orgoliul sa ma sugrume. A venit fericirea la mine si eu am alungat-o pe usa din spate cu propria manaoh go onSi acum trebuie sa o caut din nou si din nou. Cel putin i-am simtit apropierea si asta e minunatwinking

7 răspunsuri:
| haiZI a răspuns:

M-as intoarce in 1990 cand m-am nascut si as schimba multe dar degeaba ca oricum facem greseli

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună dimineaţa. La mulţi ani!
Aş schimba unele decizii pe care le-am luat în trecut fără să gândesc...
O zi frumoasă. Un an nou fericit happy!

| Libelle a răspuns:

Mi se intampla de multe ori sa apuc sa zic sau sa fac ceva si apoi ma gandesc ``baaaai...de ce nu ai zis asa``
Si mi-e ciuda ca nu mai pot da timpul inapoihee hee
Sunt multe astfel de momente, dar daca tu zici ca trebuie` sa ma intorc doar intr-unul, m-as intoarce pe vara, si as schimba o greseluta maricica.(laughing)

| INSOLINYO a răspuns:

Mi-as oprii parintii sa-l voteze pe Basescu, la alegeri happy

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
M-aș întoarce în ziua când am venit pe lume până în momentul când am pierdut-o pe mama, și nu aș schimba nimic în acest interval de timp pentru că am fost cu adevărat cea mai fericită persoană din lume!
Acum însă nu mai este nimic din tot ce a fost...
Pa, pa.

| AnaBonteanu a răspuns:

Daca m-as intoarce in anul 2010 m-as intoarce a scjimb asta :
Sa nu fi fost cea mai buna prietena cu Elena Visan

| DeniNico123 a răspuns:

Pai...M-as intoarce in momentul cand am avut curaj sa ii spun ca il plac.cryingAcum nu mai pot din cauza ca el intra diminieata si eu intru dupa amiaza(la scoala) si daca l-as vedea acum n-as avea curaj sa fac asta pentru ca nu i-am mai zis nimic de la gradinita(acum 6 ani)cryingcryingcrying