Mi-as petrece noaptea intr-o toaleta de club, deoarece sunt foarte sigura daca tinerii nostri se drogheaza, si as arunca toata cocaina, heroina, marijuana sau ecstasy-ul la gunoi, si i-as bate pe toti cei care incearca sa faca abuz de ele cu o coada de matura, si cu usa de la baie inchisa, cheia aruncata in strada!
Iar dupa ce termin cu consumatorii, ajung si la traficanti, i-as prinde in timp ce vor sa ''livreze'', le-as lua toata marfa, si banii, desigur(cel putin sunt bani munciti ), plus o ''incinsa pe cinste''!
Dupa un astfel de eveniment, multi vor lasa viciul de a se droga, iar altii de a vinde, asta deoarece vor gandi ca efectele drogurilor sunt ''vanataile'' de pe corpurile lor si fantoma care le-a luat tot!
Urasc traficul de droguri, urasc prostia si inconstienta pustilor de 18-20 de ani care cred ca porcaria aia le ofera ''senzatii tari''!
Apropos, banii ar ramane la mine, doar nu i-am furat ci i-am castigat, ca doar deh, dupa fapta si rasplata!
M-as duce pe la prieteni, cunostinte, rude si as vrea tare mult ca in timpul ala sa vb despre mine.Sunt curioasa sa vad cam ce parere au ei despre mine
Multeee
As vrea mai ales sa stau printre baieti ca sa vad ce e prin capshoru` ala al lor.
Silvia iti recomand sa nu faci asa ceva . o sa devii lesbiancá...
Nu ai vrea sa auzi ce e in capshorul baietilor...
Stiu ca suna diabolic, dar cred ca as fura din magazine. :))
Mda... Si as intra in casele colegilor & prietenilor si i-as baga in sperieti pe unii dintre ei! http://www.TPU.ro/design/images/emoticons/19.gif
@roksyk, darling nu sti cum se face semnul? > : )
Sincer, nu-s curioasa ce gandesc ceilalti dsp mine, deci nu i-as urmari. As asculta discutile oamenilor necunoscuti.
@nony. chiar asa rau?
M`ai speriat :-s
Poti da exemple?
Promit ca nu devin lesbianca :d [sper]
Uite-te la me la avatar. ce vezi? Un gold brain.asta ce e in capul meu dar la unii si locul ¨unde trebuia¨sa fie creierul s-a astupat cu rahat
Exemple sunt peste tot, trebuie doar sa asculti si sa citesti printre randuri.
Te pop
Tragic
Mai bine asa ptc eu ma gandeam nu cumva sa ii atraga baietii )
Mai sti? mai sunt si deastia
Te pop si eu
:p
Uhh... ce tare mi-ai dori acest lucru. Ei, bine... s-ar incepe ziua in felul urmator: i-as face citeva farse fratlui meu mai mare. Apoi as merge in magazine si as lua diferite lucrusoare... apoi as vrea sa stiu ce parere au depsre mine prietenii, rudele, baietii si poate ca as mai face cateva boacane prin oras.
Mi-as bate joc de lume, asi muta obiecte prin casa sa zica astia ca se misca singure, as merge pe strada si as plezni pe unul si pe altul dupa ceafa, as ridica fusta la femei, as trage suturi la barbati, as trage pantalonii la trecatori, as arunca cu lapte in ei, as intra pe la banci, pe la restaurante, pe la magazine sa ma "servesc", nu cred ca ar indrazni sa-mi zica vreunu' sa platesc ceva...as trece si pe la tine...tocmai imi trece ceva prin minte...deci roaga-te sa nu devin invizibila
As merge la organizatii ultrasecrete si as fura secrete pe care apoi le-as converti in bani. Hi, hi, hi!
Deci...cu ce sa incep
M-as trezi, nu m-as spala, nu m-as farda pentru ca nu are rost sa ma obosesc daca nu ma mai vede nimeni. Apoi...as face cumparaturi direct de la magazin...FOR FREE
Nu stiu poate as conduce si eu un Ferrari sau, daca tot sunt invizibila si pot avea tot ce-mi doresc, un Bugatti Veyron. Ok si daca sunt la categoria vise, imi fac si acte, ca sa-mi apartina si cand devin vizibila.
Eh... oare nu-i frumos visul meu? Acum... ce fac ca sa devina realitate? Cunosti o persoana care poate sa-mi sara in ajutor? Pot sa devin invizibila?
Auzi la ei la magazine! La BANCI fratilor, direct in elvetia Hmmzz. da sacii cu bani niema invizibilitate
Cred ca le-as pune piedica tuturor, m-as ascunde in casele oamenilor si mi-as bate joc de ei.Sau ma ascund dupa perdeaua de la dus sa vad cu arata unii...fraieri de la mine din clasa care se cred mari muschiulosi!
raimbowfly întreabă: