Cat traim evoluam sau stagnam noi alegem, asta imi aminteste de poveste, niste persoane stateau intr o pestera iar ei aveau credinte ca in afara pesteri nu e nimic, cand intr o zi unul din ei a iesit afara s-a intors sa spuna si altora dar alti nu au crezut ba mai mult a fost batjocorit, el a iesit din nou afara si ti a continuat calatoria in timp ce restul au ramas fideli credintei lor, pestera aia este zona noastra de confort, credinte
Iti dai seama(((:
Dar tu? Ia...
Nu as schimba nimic la mine daca la asta te referi, deocamdată sunt multumita cu mine
Perfectiune lvl99
Mi se spune ca ca sunt prea obsedată de mine, autoritară, perfecționate si anxioasa.Cred ca cel putin ultimele două le-ar schimba.
Multe, ca de exemplu vârsta, țara, și să mai fac rost de niște amintiri și prieteni...
Varsta aia nu o sa se mai întoarcă, o sa regreti ca vrei sa o schimbi cand o sa ajungi adult, o sa iti doresti anii astia in care nu trebuie sa te intretii singur financiar si cand orice faci esti iertat pentru ca esti copil, sunt cei mai frumosi ani
Ce are vârstă ta?
E cea mai frumoasă perioada acum, când o sa fii mai mare o sa ai mai multe responsabilități
Iertat pentru orice?
Cred că „întreținerea" asta aș regreta-o doar.
Aș zice eu multe, dar...„anonimatul" ăsta...
Spune-mi tu mie acum ca daca spargi sau strici ceva parintii tai nu o sa te mai iubească, cand esti adult şi strici ceva platesti tu, cand esti copil parintii tai trag tot
Așa o fi dar mna...mai bine tac...
Varsta? da chiar cati ani ai, citind comenturile tale am impresia ca esti la ~liceu~ Anii astia is cei mai frumosi din viata, Crede-ma mai incolo o sa fie tot mai naspa. Lucru responsabilitati. Acu es la varsta distractiei absolute
Scrie anul ei de nastere in nume, presupun
Mai am aproximativ un an până intru la liceu. Până atunci...
anonim_4396 întreabă: