Buna
In catelusul pe care l-am pierdut
adica un pechinez imperial
O zi buna tuturor
Buna!
Eu mi-as dori tare multttt sa ma transform intr-o pisicuta mica si draguta si pufoasa sau intr-o catelusa tare dragalasa
Intr-un catel, maianez, sa pot simtii si eu chinurile prin care ei trec, si sa imi para rau ca nu am facut mai mult pentru ei. Sau, daca locurile sunt ocupate, intr-un cal alb, sa pot fi libera si stapana pe ce fac, fara nici o regula.
Fluture. As vrea ghepard, leopard sau leu, dar pe langa ca hrana se misca repede si cu stomacul gol e si mai greu de prins, m-ar vana oamenii.
Un peştişor sau o pisicuţă.
PS: E o întrebare foarte dificilă pentru mine. Find o iubitoare de animale mi-e greu să aleg un animăluţ în care aş putea să mă transform.
Intr-o pisica dragalasa si pufoasa si sa numeresc in casa unor bogatasi ca sa traiesc in puf
Intr-o pasare puternica, care poate zbura mult si bine fara sa oboseasca, sa se ridice la altitudini gigantice si sa fie rapida... sa fiu liber.
În şoim, categoric! Ador păsările de pradă, şi apoi nu ar mai trebui sa port ochelari de vedere(nu degeaba se foloseşte sintagma "ochi de şoim" )
SilentRain întreabă:
YTwatchdog întreabă:
AliceInMordor întreabă: