Indestructibil ar fi una din puterile care mar caracteriza, atunci mi-as putea exteoriza si latura pe care o tin ascunsa dar cine stie, poate va veni si ziua asta (6)
Oo, domnu' LoveSleep o revenit, buna ziua!
Bună seara, de fapt.
Da e ok, intenția contează.
Buna dimineata de fapt, dar intentia conteaza.
M-am gandit si eu la asta, dar apoi mi-am zis ca ar fi preea plictisiitoor. Daca as stii ce gandesc ei, atunci unde ar mai fii misterul? Bine...In unele situatii chiar as vrea sa stiu ce gandeste cineva...Dar..Mna
Sau sa pot zbura... Asta chiar ar fi fain
Asta da...Aaahh....Norisooriii
La ce ma gândesc acum?
Acum concepi un plan pentru ciordirea palariei lui Freaak ))))))
Ba ce stii...Esti uimitoare. (*^▽^*)
Eeee, siii tuuuuu, draguto.
,, Dă s' tiii puuuup"
Hai s' mă pupi. (*´з`)
Haida
Muah muah!(*´з`)
Muah Muah Muah (*¯︶¯*)
Si asta ar fi o idee buna... Ma intreb daca ar functiona planul meeu.
Hmm...
Flllyyyyy butttteeerrrrflyyyy ))
I belive I can flyyyyyy
Flyyyy Ffflllyyyy, babbbbbbeeeeee
*tananananammmm*
Ca un flutulasi. (^ω^)
Sunt un futuras
Fluuutuulaasuulleee :3
Erau fluturii aia "cap de mort"
Daa, iz urâți rău. Ma sperie!
Sunt aici. Acum sunt acolo. Zboooor
,,Sunt oo flooaree cuuurgaatoaaree" )
Ba, de acum iti zic : flutulas
Eu am salvat unul din mâinile colegilor si a doua zi nu l-am mai gasit unde-l pusesem. A zburat! Sunt o eroina! (*‘ω‘ *)
Ahm... ok
Ar trebui sa primești o medalie din ciocolata pentru asta.
App, ai citit "Fluturi"?
Fluturi? De Irina Binder? Cea cu doua volume? Din păcate nu. Ba si am avut cartea. Daca-ti spun ce am facut azi razi de mine. E legat de carti.
Da, cartea aia.
Acuma spune ca m-ai făcut curioasă!
Îmi spuuuuuui?
Ai răbdare ca apar greu răspunsurile. Deci, m-am dus acum nu stiu cat timp la biblioteca sa iau o carte si am luat-o. "Lorelei" si nu am citit-o. Si acum câteva zile mi-am amintit ca trebuie sa duc "Enigma Otiliei" înapoi, si am gasit cartea. Si m-am apucat sa o citesc. Era asa frumoasa. O poveste de dragoste asa de frumoasa, si pana la urma, Luli moare la spital si Catul Bogdan se arunca in Dunăre, "caci doar asa putea scăpa de femeia ce se tinea dupa el ca un câine dupa o bucata de carne cruda". Ba si am început sa plâng...si plângeam. Si a intrat mami in camera si a început sa rada de mine. Ba si eu nu mai puteam de plâns. Deci sunt aaa sensibila la finaluri triste. Deci eu îmi varsam lacrimile amare, si mami râdea de mine. Cum sa razi de cineva care plânge. Mi-a spus "copilule cand ai mai creste si tu". Daca eram un copil, nu terminam cartea.
Chiar trebuia să îmi spui cum se termină? Pot sa o citesc si eu.
Am plâns si eu când am citit o carte. Doar ca eu am plâns pe tot parcursul cărții caci pana la urma avea un final fericit.
Am plâns si la "Cartea nuntii" mai ales cand a cerut-o. Ce emotionant. In cartea asta nu mai mor. Trăiesc fericiti. (^ω^)
Sa arzi tu sau sa-i arzi pe ceilalti?
Sa ard tot ce-mi iese in cale. (^ω^)
Si pe minie? ≧﹏≦
Tot răul care-mi iese in cale. Nu pe tine.
Aa....Deci eu sunt : bineelee )))
Teleportarea, asta ar include mai multe lucruri, de exemplu m-as putea teleporta in corpul unei păsări.
Tinand cont ca terra este in continua dezvoltare si are multe de aratat. Nemurirea cu siguranta
Să fiu suficient de înțelept încât să pot ajuta pe toți cei care-mi cer ajutorul, să pot oferi valoarea prin tot ceea ce fac iar oamenii să-și amintească de mine mult timp după ce nu voi mai fi. Asta încerc să fac și cu blogul meu http://stepanadrian.ro/
Eu mi-as alege toate puterile din lume. Exemple:sa ma teleportez, sa ma transform in ori ce animal vreau, sa zbor, sa ma fac invizibila, ar fi suuuper!
Ollyshor întreabă: