Nu l-as schimba, pentru ca nu numele este important. Plus ca o zi e o perioada de timp nesemnificativa.
Roger Federer, Feliciano Lopez, Jarkko Nieminen, Jose Mourinho, Mariusz Fyrstenberg, Daniel Nestor, Jean Julien Rojer, Arsene Wenger, John Isner si inca o gramada.
Tare-s curioasa cum te cheama, de spui asta
Nu fii curioasă. Am un nume obișnuit.
Andrei,George,Gheorghe,Mihai,Radu,Vlad,Stefan,Ionut?
Vreunul dintre?
Aaa? Aaa?
Nu.
Dar imi spui?
Macar in pm.
Dă cu numele tău și îl dau și pe al meu.
Baietii primii.
Tu primul, fiindca n-am de unde stii daca nu il dai.
Eu il dau.
Am mai dat si altora pe site, deci ai garantia mea.
Băieții primii numai când vreți voi, nu? În rest... Nu vrei, asta e, eu nu mă supăr. Nu îți cer să ai încredere în mine.
Haide,ca nu musc, nu lucrez la FBI, nu dau la altii numele tau.
Eu ți-am spus cum facem. Nu am zis că nu ți-l dau. Ți-l dau dar cu această condiție.
Si daca ma minti?
Si daca nu faci la fel?
Dacă și cu parcă. Tu alegi dacă vrei să mă crezi sau nu, nu îți impun.
Nu o mai lua asa personal, nu e mare lucru. Daca nu vrei sa spui, nu te obliga nimeni dar ar fi dragut.
Am gasit .
Te-am stalkerit cum trebuie ).
Kaneki dar doar pentru o zi... dupa imi vreau numele inapoi ca imi place mult.
Nope...Dan sau Daniel. (*Nu-s chiar asa de disperat dupa anime-uri, chiar ma crezuserati ^_^*)
Te votez eu, dar acum chiar ti-am ghicit numele oficial .
Mda. Frumos era să mi-l dai și tu pe al tău. Sincer prima oară nu voiam să îți răspund, am zis cine știe...Dar în fine faci cum vrei.
Tu trebuia sa trimiti primul.
Cine zice că eu trebuia? Ăla care întreabă primul spune și primul, dacă are acea curiozitate. Așa se face.
Eu .
Stii, merg pe ideea sa faca altii ce le cer in schimbul a ceva ce fac si eu, doar ca eu a 2a.
Sunt corecta si nu-mi permit sa pacalesc sau sa umilesc pe altii.
Mi-am modificat răspunsul anterior ca să vezi cum e corect. Așa fiecare zice că este corect, dar nimeni nu e. Dacă tu mă vezi un jegos din ăsta, bine. Mulțumesc.
Nu te-am crezut un jegos, doar ca nu-mi place sa fiu prima la schimburi.
Haide acum, eu sunt curioasa de numele tau!
De ce, iti place numele tau?
Da.
Dar daca ar fi pe o perioda mai lunga de timp?
Nu cred ca l-as schimba, il port de 19 ani, mi-ar fi greu sa renunt la el.
Inteleg.
Mereu mi-a placut numele Lorena Ioana ma cheama Ioana Madalina dar voiam Lorena Ioana
"Cleptomana" e mai frumos.
Draga,ti-am cerut parerea cumva? Eu am spus un nume care-mi place mie...nu cred ca ti-am spus eu ceva ca sa te bagi in seama aiurea. Si daca nu stiai asta e o boala, dar de, e usor sa razi de altii.
Sincer, nu cred ca ti-a zis asta cu rea intentie.
Nu stiu ce a vrut sa demostreze prin raspunsul ala, dar cleptomania este o boala
care se caracterizează prin eşecul controlului asupra impulsului de a fura diferite bunuri.
Eşti pricepută la copy-paste
măcar atât.
393Dan întreabă:
paupaulapaulina întreabă: