| Haydee a întrebat:

Daca ai putea schimba ceva in lume...
Ce ai schimba?big grin

Răspuns Câştigător
| bruno9432 a răspuns:

As schimba oamenii, momentan suntem singura specie care tot distruge... pana o sa disparem de tot.
Si cred ca as desfiinta banii happy cred ca viata ar fi mult mai simpla fara ei!

14 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

laughingCam multe.Sa nu mai existe ura intre oameni, sa nu mai existe certuri, sa nu mai fie crizahee hee...Multe.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Eu .daca...as putea sa schimb ceva în lumea asta, as opta pentru ''dreptate'' si pace în lume.

| Cryssy a răspuns:

As schimba multe. Tot ce e rau as transforma in ceva bun.

| inna a răspuns:

As vrea sa nu mai existe oameni ipocriti.

| Gabystelistu95 a răspuns:

Sa nu mai fie criza economica

| LuS[z] a răspuns:

E intreabare de? miss? e simplu.tot ceea ce nu-mi place

| Haydee explică:

Eu, as schimba ura oamenilor...in dragostebig grin

| machupicchu a răspuns:

Rautatea, cu tot ceea ce inseamna aceasta...

| alabala_4392 a răspuns:

Rautatea in dragoste, egoismul in altruism, nesimtirea in bun simt, prostia in intelepciune, superficialul in profund, oamenii mari in copii, ieri in azi.

| aragon18 a răspuns:

Saracia, prostia si crima. happy

| bosnea marinela a răspuns:

Eu as inchide granitele sa nu mai plece nimeni inafara.sa nu se mai destrame familii din cauza altei viteti mai bune visand-o normal.ca in realitate tota asa traim oriunde

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As lua bogatia celor care au facut averi prin Inselatorie si si le-as da-o celor saraci, care chiar sufera de pe urma bogatilor.

As modera siteul TPU cu mai multa atentie si nu l-as lasa sa devina OTV.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa mine as schimba multe, dar aste e viata care ne-a dat-o Dumnezeu si trebuie sa ne multumuim cu ea, nu degeaba exista proverbul..."nemultumitului i se ia darul".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ash schimba totul, ca sa fie totul bine, pentru toti.