De pe TPU as sterge RAY27TM, de pe pamant nu as sterge nimic, caci as strica ECHILIBRUL divin!
Si cretinii sunt necesari, caci fara ei ar dispare raul, deci : ce zicea Cristos?: Ca este LUMINA, ADEVARUL si VIATA!
Viata nu poate exista fara cretini, ar fi pueril sa ne gandim la asta!
Fara intuneric? Ce sens ar avea?
LUMINA?
Fara MINCIUNA, ce sens ar mai avea ADEVARUL?
Fara MOARTE ce sens ar mai avea VIATA!
Fara GRESALA ce sens ar mai avea ADEVARUL?
O lume PERFECTA, fara Dumnezeu ar fi o lume Moarta!
De asta avem nevoie!?
Slava cretisnismului in limite acceptabile!~
Lasa LUMEA asa cum este!
Stie Dumnezeu ce face!
Se putea sa nu apara un cre(s)tin?
Mi-ar lua ceva sa ma gandesc, daca as putea "sterge" doar un singur lucru. Oscilez intre tigari si alcool.
Oprescudorin11 treci si citeste biblia crestin cu numele,iubeste-ti aproapele ca pe tine insati,asa ca nu vorbi tu de iisus si de ura in acelasi timp pacatosule, uite ce spune iisus,daca doresti raul altuia vei avea partea de el,cine nu isi iubeste aproapele nu ma poate iubi si pe mine, roaga-te pentru cei care te urasc,daca cineva isi da o palma intoarce si celalalt obraz,ca multi spun doamne,doamne dar putini sunt vrednici de imparatia domnului, iadul e cei care vorbesc de rau, de cei care doresc raul altuia, de cei care nu isi iubesc aproapele, mi-ar fi rusine sa fiu crestin sa imi urasc aproapele, cine uraste pe aproapele lui uraste pe fiul domnului
Probabil retelele de socializare, nu de alta, dar poate asa ar mai vorbi lumea si face 2 face, si s-ar bucura mai mult de momentele traite in loc sa stea sa incerce sa le "impartaseasca", ar exista mai putine influente negative pentru tineri si da, cam atat.
E prea tarziu sa mai stergi ceva! oricum, natura, Dumnezeu va sti ce sa aleaga! De ce trebuie sters ceva?
Cine sa o faca?
Cand a aparut SS, ati innebunit!
Ce va trebui sa se stearga, se va sterge oricum.
Pamantul se va descurca!
Lasa si cretinii si grasanii sau nesimtitii de alt rang sa traiasca, si prostii si handicapatii! Ajutati-i!
Natura va sti sa-i elimine!
Caci 'CUI PE CUI SE SCOATE!".
Retrage ce ai spus!
Niciodata, nu ma poti obliga!
De unde ai facut rost de gif-ul ala cu mine? :|
https://www.youtube.com/watch?v=4QFLZDFm9bw
De la Roby din bucătărie.
Mie îmi plac cartofii prăjiți cu telemea de oaie rasă pe deasupra.
Mie imi plac cu mult cascaval ras si ketchup.
Tu,da...tu,NICIODATA in viata ta sa nu mai spui asta!
BA O SĂ O MAI SPUN! CARTOFII PRĂJIŢI TREBUIE SĂ DISPARĂ. HA! >:p
nu da nenea
* Prea multe majuscule!
Te rugăm să verifici enunţul pe care l-ai scris şi să elimini majusculele care nu sunt necesare! Îţi reamintim că majuscula (litera mare), nu se foloseşte decât pentru prima literă din propoziţie, pentru numele proprii şi acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Enunţurile scrise numai cu litere mari sunt deranjante, inestetice şi mai puţin lizibile, aşa că am aprecia dacă ai folosi majuscula numai atunci când este cazul!
Echipa TPU.ro şi ceilalţi utilizatori îţi mulţumesc!
Esti un baiat rau.
Iar sunt băiat? Credeam că-s fată... până să-mi fac cont pe TPU.
Un ochi, doi ochi...nu mai vorbi aberatii...
Cand a ajuns tiganul imparat, pe masa a violat-o si pe tasu l-a omorat, asa si tu, o omori tocmai pe mata.
Pai dacă merita, de ce nu?
Draga Shokolade, nu are cum sa merite. Mai degraba te raportezi tu prost la parinti. Bun, moare mata, mergi la orfelinat unde te bat si te abuzeaza aia acolo in continuu. Ce ai realizat?
Probabil as vrea sa sterg intrebarea ta, este prea filosofica si complicata, asa, nu-mi fac viata complicata cu toate intrebarile complicate:*
Pe mine, pot face asta. Dar nu am curaj, sunt o povara prea mare pentru un prieten de al meu. I am gresit de multe ori. vreau sa ma sterg