Cred ca as incerca sa remediez problema .Si cum zicea cinvea sa obtin un date cu ea nu ar strica :p. Oricum daca e nifomana probabil ca mi-ar da idei de ce nu .Dar trebuie sa fi atent sa nu aiba vreau-un sprei la ea sa sari pe pereti dupa aia :-p.
Mentin calmul pana vine un operator sa remedieze problema. Nu se vorbeste ca sa se economiseasca aer in incapere chiar daca sant guri de aerisire e mai bine sa se mentina calmul.
Aș face o labă... doar e la modă.
Întrebare fără sens... oare ce ai putea face? nimic!
Ai aștepta să se deblocheze liftul.
WTF! Trebuie neapărat să faci ceva?
Curaj! am dat din greșeală de tine Aicisia
Conversatie, ce sa fac? Prost sa fii sa nu obtii un date cu ea in situatia asta.
As saruta-o daca iar place as icepe sa o stimulez sexual iar apoi am sfarsiu cu un un om langa noi in lift in timpul actului sexual! Daca nu iar place cand o sarut i-as zie ca e homo doar sa o fac sa se enerveze sa treaca timpul daca m-ar lovi as tace dar daca m-ar lovi in testicule as zace si cand mias receni ar zace ea si asa a trecut timpul. In cazul in care ea ar incepe sa ma sarute ( cred ca gafaia 1 ora. Cand amocazia dau maxim cand e doar oral bag pana in plamani
Pai ai putea sa nu faci nimic si sa astepti pe cineva sa remedieze problema ori ii dai niste l... or blowjob ea ti-e or eu tragi nu stiu e alegerea ta
anonim_4396 întreabă:
GoodGuyOviCONTSUSPENDAT întreabă:
Floreenofficial întreabă: