| ncllstnn a întrebat:

Dacă am aruncat pe jos o sticla goala în fata unei case abandonate și lângă ea este o casa și pe aceea este o camera,ce se poate întâmpla?(Știu ca am șanse sa iau amenda, dar după mi-am dat seama de greseala și am luat sticla și alte gunoaie și le-am aruncat într-un cos)

7 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Nu se intampla nimic nici daca ai fi lasat acolo ce ai aruncat. La noi nu sunt luate in serios astfel de practici, altfel nu am mai putea sa gasim, sticle, coji de seminte, ambalaje si alte prostii, pe strazi.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Aasdfghj):

Unde sunt camere de supraveghere si se lasa frecvent gunoaie, se iau masuri chiar si impotriva minorilor.
Se deschide o plangere la politie, se analizeaza imaginile si se identifica persoanele care sunt surprinse aruncand gunoaie/vandalizand samd.

| Aasdfghj a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Serios? La mine in fata blocului parca planteaza semintele alea si de ani de zile nu vine nimeni sa faca ceva. Lumea e prea comoda si nu se ocupa de astfel de lucruri. Daca tu ai vazut acest lucru, chiar ma bucura dar eu nu am vazut asa ceva.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Aasdfghj):

Ok, deci la tine la bloc. Ești oarecum parte vătămată.
Ai făcut vreo plângere?
Există inclusiv poliția locală, care poate fi sesizată verbal, telefonic. Sunt plătiți de primărie, în slujba locatarilor. Le dai teme și au timp să găsească soluții.
Dar pentru asta, trebuie să îi anunțe cineva.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca ai cules ce ai aruncat, nu vei lua amenda.

| ncllstnn explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Ok,va mulțumesc! Eram îngrijorat ca puteam sa iau ceva.

| LoveSleep a răspuns:

Nu-ti da nimeni amenda daca arunci gunoaie in mijlocul orasului, cu atat mai putin in case abandonate.

Ai facut bine ca ti-ai remediat greseala. Inca 500 de ani si poate invatam sa nu mai aruncam pe jos gunoaie pentru ca asa e corect si sanatos, nu pentru ca luam amenda.