| hellokity23 a întrebat:

Daca am dat o teapa pe olx si am spus ca mai intai cer un paysafe de 50 de lei inainte sa trimit comanda, dar nu am mai trimis-o iar cumpărătorul a gasit numarul meu, spunand ca se duce la politie, mi se poate intampla ceva?

11 răspunsuri:
| DjSannan a răspuns:

Daca cumparatorul a platit prin Paysafe si nu a primit produsul sau serviciul promis, el poate sesiza acest lucru si poate avea dreptul sa ceara returnarea banilor platiti. Daca ai incalcat termenii si conditiile OLX, acest lucru poate duce la suspendarea sau chiar la inchiderea contului tau. Daca cumparatorul merge la politie, ar putea fi considerat ca ai incercat sa ii furi banii prin intermediul unei tranzactii online nelegale. Ar trebui sa discuti cu cumparatorul pentru a gasi o solutie amiabila si, daca este cazul, sa ii returnezi banii. Este important sa respecti intotdeauna termenii si conditiile site-urilor pe care le folosesti si sa te asiguri ca intelegi consecintele potentiale ale nerespectarii acestora.

| RAY a răspuns:

Sper sa meargă la politie și sa te înveți minte

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

De aia e bine sa nu dai nici un ban pana ce nu vine pachetul acasa si cu verificare, fara verificare nici nu se discuta, si atunci nu mai are cum sa te pacaleasca.

Eu am vrut un walkman si am cerut pachet cu verificare, n-a mai raspuns ala apoi la mesaje.

| RAY a răspuns (pentru Mosotti):

O tara plina de hoți, gunoaie umane

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Normal ca e tara plina de hoti.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Dosar penal pentru înșelăciune.

| Hammurabi a răspuns:

Da.
Dosar penal.
Și dacă se descoperă că ai făcut chestia asta de mai multe ori (și cu alții), pușcărie sigură.

| VoidEternal a răspuns:

Se pare ca teapa ti-ai luat-o tu. laughing) loser

| haileewatson a răspuns:

Sper sa-ti faca dosar penal

| anonim_4396 a răspuns (pentru haileewatson):

Vezi ca nu e bine sa doresti raul, nu sti cand ti se intoarce, multi au patit asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce smecheri sunt in ziua de azi, dau tepe, sunt prinsi instant, dupa mai fac si publica fapta, ca sa fie si mai usor de prins rolling on the floor)