| RAY a întrebat:

Dacă am făcut 15 ore de foamete și după consum un baton de 200 de calori? Gata se oprește cestoza? Nu se mai ard calori?

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Cetoza se opreste ca bagi carbo din batonul ala, dar nu are treaba, calorii se ard mereu atat timp cat corpul are nevoie, daca pe 24 ore ai 1000 kcal mancate si el are nevoie de 1800, dupa ce arde pe alea 1000, 800 le va lua de unde o fi, din rezervele de grasime.

Deci in 24 ore arzi sa zicem 1800, tu i-ai dat 200 dupa 15 ore, mai are nevoie de 1600, el va arde batonu, si apoi ia 1400 din fat, daca nu mai mananci altceva timp de 9 ore adica pana la 24 de ore.
Deci se ard calorii si cu si fara cetoza.

Si daca mananci doar carbo de 1000 Kcal (244 g carbo) si nu ai cetoza, 800 le ia din fat apoi.
Arsul caloriilor nu depinde de cetoza cum cred unii, ci de cate kcal bagi si cate kcal are nevoie corpul.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Daca consum carbo dimineata ma roade extrem stomacul, asta doar daca consum carbo, am bagat o inghetata si un cola si am primit un hell, kinder mic

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Pai nu mai consuma carbo dimineata!

Mann, nu e vb de dimineata, daca ieri am mancat azi ma roade stomacul

Am inteles, pai nu stiu de ce te doare stomacul daca ieri ai mancat carbo.

Glicemi mari

Nu ai masurat, nu stii daca ai glicemii mari, nu cred, ala nu e simptom de diabet ce ai tu.

6 răspunsuri: