Ulciorul nu merge de multe ori la apa si daca un examen il iei pe pile, cu siguranta ca in trafic treaba nu sta asa, fiindca nestiind sa aplici regulile de circulatie, poti face accidnete grave sau chiar mortale.
Cine ti-a dat permisul este un bou, ca nu ti-a facut un bine, ci un rau imens.
Cat priveste locul de munca, stai linstit ca acum se da 3 luni de proba paa ti s eface contract permanent si se lamuresc oamenii repede, cu cine au de aface.
Ca ai luat bacu pe copiat nu conteaza, pe multi nu ii ajuta in viata, decat daca dau la o facultate la una sau doua din materiile de la bac si trebuie sa aiba habar.
Daca ai luat carnetu pe spaga s-ar putea sa te duci dracu sau sa omori pe cineva, iar la job depinde, degeaba ai pile daca nu te descurci.
Tu stii daca faci fata la job.
Sunt multi care au ajuns pe pile la job dar s-au descurcat, stiau ce sa faca, doar ca au fost ajutati sa se angajeze.
Sau au mai invatat si la locul de munca.
Sigur ca te vei descurca, dai bani sefilor ca sa te vada competent
@all
pana la urma avem de-a face cu un om asumat, omul nu s-a dat ceea ce nu este
bravo tinere fii deschis in felul asta in continuare si vei ajunge departe
ps: cred ca este prima intrebare de pe TPU pe care o notez cu nota 10, asa ca sa moara de ciuda 'cultii' de pretutindeni
Am avut un coleg de liceu era cel mai prost din clasa, acum lucreaza in politie la birou ceva ofiter cred.
Asa ca, hai ca se poate trebuie doar sa insisti societatea asta este a voastra acum, voi sunteti stapanii!
Doar daca nu ti se da nimic de lucru dar tu dai "ce se cuvine" in rate, sefilor. In rate insemnand la fiecare salar.
MadaAwwr întreabă: