Cred ca ar ajunge sa lucreze, dacă nu l-as mai întreține văzând ca nu face nimic. Omul e construit sa muncească . Dacă as vedea ca depune efort sa își găsească ceva stabil și sa își puna ordine in viața l-as susține, însă dacă nu nu as avea ce sa ii fac l-as lăsa sa se descurce singur la vârsta aia.
Inadaptarea sociala nu apare la 35 de ani ci mult mai devreme. Deci la 35 de ani probabil nu i-as mai face nimic deoarece nu ar fi nimic nou.
Ma gandesc ca la 20-25 de ani poti sa accepti ca e asa. Te gandesti ca are timp. Ca poate sa se maturizeze oricand. Dar pe masura ce inainteaza in varsta mi se pare dureros sa te gandesti ca probabil din cauza ta a ajuns asa.
Cred ca mi-as creste copilul mai bine de atat.
N-ar avea cum sa ajunga la varsta asta fara sa lucreze, din moment ce eu as inceta sa-l intretin sub orice forma dupa 18 ani, daca nu face nimic productiv (munca/facultate/orice fel de studii).
Dar crezi ca o persoana care ajunge in stadiul asta are probleme psihologice? Sau lenea poate fi innascuta?
Lenea si delasarea pot fi innascute sau mai bine zis dobandite. Problemele psihologice constituie exceptii.
AnonimD întreabă: