| troleibuz a întrebat:

Daca ar ajunge copilul dvs la 35 de ani si ar fi inadaptat social si nu ar lucra. Ce ati face?

6 răspunsuri:
| Nirvanaaa a răspuns:

Cred ca ar ajunge sa lucreze, dacă nu l-as mai întreține văzând ca nu face nimic. Omul e construit sa muncească happy. Dacă as vedea ca depune efort sa își găsească ceva stabil și sa își puna ordine in viața l-as susține, însă dacă nu nu as avea ce sa ii fac l-as lăsa sa se descurce singur la vârsta aia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inadaptarea sociala nu apare la 35 de ani ci mult mai devreme. Deci la 35 de ani probabil nu i-as mai face nimic deoarece nu ar fi nimic nou.

| troleibuz explică (pentru anonim_4396):

Ma gandesc ca la 20-25 de ani poti sa accepti ca e asa. Te gandesti ca are timp. Ca poate sa se maturizeze oricand. Dar pe masura ce inainteaza in varsta mi se pare dureros sa te gandesti ca probabil din cauza ta a ajuns asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca mi-as creste copilul mai bine de atat.
N-ar avea cum sa ajunga la varsta asta fara sa lucreze, din moment ce eu as inceta sa-l intretin sub orice forma dupa 18 ani, daca nu face nimic productiv (munca/facultate/orice fel de studii).

| troleibuz explică (pentru anonim_4396):

Dar crezi ca o persoana care ajunge in stadiul asta are probleme psihologice? Sau lenea poate fi innascuta?

| anonim_4396 a răspuns (pentru troleibuz):

Lenea si delasarea pot fi innascute sau mai bine zis dobandite. Problemele psihologice constituie exceptii.