Omul poate sa fie mai prost decat animalul asa ca eu cred ceva pozitiv de extraterestrii fiind mai inteligenti.
Daca erau mai prosti nu ne vizitau.Nu aveau posibilitatile necesare.Vezi stirile despre OZN-uri.
Ar fi absurd sa credem ca intr-un univers asa de mare, singurele fiinte inteligente sa fim noi oamenii.
O dovada ca sunt mult mai destepti decat noi este faptul ca inca nu ne-au contactat.
Cu cine faci gramatica?
Lenea de a scrie
Ok.No problem for me.
Prin termenul extraterestru nu te referi doar la forme de viata inteligente, normal ca sunt si forme de viata inferioare noua, dar daca te referi la extraterestrii de hollywood, care ne viziteaza planeta etc, daca ei chiar ar exista ar fi o forma de viata mult superioara noua.
Dupa parerea mea o astfel de rasa ar avea nevoie de o tehnologie care poate creea nave care sa aiba o viteza apropiata de viteza luminii si un corp cuantic, nu chimic.
Depinde ce intelegi prin noi, daca te referi la toti pamantenii da, suntem destul de avansati; daca te referi la romani e imposibil sa fie mai prosti decat noi suntem prea inapoiati
andreisava întreabă: