anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă ar fi avut loc un incendiu, pe cine ai salva – soția sau copilul tău/mama ta?

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

As salva mama, ca mama m-a facut, ea tine la mine cu adevarat, copii si neveste pot sa am sute, dar mama NU. Asa ca aia e.
Deci mama.

71 răspunsuri:
| Raimondo99 a răspuns:

Este o intrebare ciudata, in situatia aia poate nu poti sa te salvezi decat pe tine, crezi ca atunci iti argumentezi in cap ca mama m-a facut ca sotie pot sa am multe, si chiar daca ai vrea poate nu poti salva pe niciunul... si daca e sa iti risti viata o risti pentru copil sau sotie, mama se duce oricum. Si in orice caz intr -o situatie ca aia nu ai cum sa stii ce o sa faci.

| Mosotti a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Pai nici nu cont, tot mama e prima pentru mine, ca am zis, neveste si copii pot avea cati vreau, nimeni in afara de parinti nu-s de neinlocuit. Da, ii sacrific pe aia pentru parintii mei, caci ei sunt mai valorosi pentru mine din cauza si ce au facut pentru mine dar si ca nu ii poti inlocui niciodata.

| troleibuz a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Imi pare rau...
Uneori nu putem gestiona felul in care reactionam la trauma.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NOOOONAME):

Un gest foarte frumos, doar ca atunci cand vrei sa prinzi trei iepuri, se întampla sa nu prinzi niciunul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Raimondo99):

Da sa stii, ai dreptate cu asta, trebuie să acționezi imediat și nu ai timp sa o gândesti la rece din moment ce arde tot, dar aici e o simulare și o poti gândi de pe acum la rece fiindcă nu arde nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru GabiDumitrescu):

Ma crezi ca nu îmi pare rau de nevastuica ta? big grin În sens ca lucrurile au evoluat spre bine pe partea spirituală, sper sa nu fie exagerată treaba, ca asa mai sunt unii care o iau razna de la religie.Am întâlnit destui fanatici religioși care uita ca mai au o viață pe pământ.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreau sa stiti ca eu am ales asa, în ordinea asta:
1.Mama
2.Sotie
3.Copil

Mama pentru că sunt dator cu o viață.
Sotie fiindcă sunt dator cu un jurământ solemn "la bine și rau"
Copil fiindcă el îmi datorează o viață.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru troleibuz):

Mdah, dar depinde si ce ti s-a livrat cu lingurita in copilarie si cit de submisiv ai fost atunci.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Ar trebui sa il alegi pe ala care se misca mai greu dintre toti...

Spre bine pe naiba. Cind o iei pe ulei si ai impresia ca popii au vreun raspuns la ceea ce are lumea civilizata deja... nu. In momentul in care te apuci sa comentezi ca vezi dom'le e post, azi nu spalam rufe/nu facem s*x... hai sictir. Si multe altele. Plus faza selectiva. Adica ok, cum ziceam mai sus religie or not religie, ce om normal la cap lasa job de aproape 3000 RON lunar la jumatate de norma? Plus asigurare privata de sanatate si alte beneficii.

| gemeni6226 a răspuns:

Copilul pentru ca sunt sigura ca mama mea nu ar rezista sa -si vada nepotul mort si ea sa traiasca si bineinteles si eu consider ca asa e normal -mosotti in viata lui nu a fost insurat nici copiii nu a avut, nu asa ar raspunde de ar avea sunt convinsa.

| gemeni6226 a răspuns (pentru troleibuz):

Cel mai inteligent raspuns din cate ai dat de cand esti pe TPU felicitari.

anonim_4396

Este copilul meu în urmă!?
Îmi pare rau, este ultima optiune pentru mine.
Sunt momente când propriul copil trebuie să moară pentru ca soția sa trăiască (vezi cazuri la nastere) și orice om si-ar iubi mai mult soția decât copilul (nu și în cazul tau)

Ori daca consideri ca Mama e mai importantă decât soția, atunci e mai importantă și decât copilul tau.

anonim_4396

Ce sa zic, îmi pare rau de tine, și cel mai mult de ea.
Mă îngrijorează criza dupa religie a dumneaei, dar soluția nu este să umble în regulile lor, ci în libertate care o oferă Hristos.
Eu spre exemplu nu urmez nicio religie, în schimb urmez sa traiesc o viață frumoasa prin Hristos.
Religia are un element de frică în ea oricum. Oamenilor le e frică de moarte, de D-zeu, de iad, etc. Eu cred că aceștia înnebunesc rapid în sânul religiei.și se vede.

Spune-mi daca e genul actriței din Mondenii aici: https://youtu.be/O8ZR1OApkyY

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru gemeni6226):

Laura, zici tu, dar statisticile vorbesc, ca acesti copii nu sunt scutiți de moarte atunci când se ivesc niste nașteri complicate.
Cand medicul îți zice: "alege, sa ramana în viata mama sau copilul?" Tu vei alege fara sa clipesti mama, fiindcă îți iubesti soția mai mult decat copilul.

La o asa decizie se întâmplă și cu mama și soția, o vei alege pe prima în schimbul celei de a doua.

| LoveSleep a răspuns:

Soția

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LoveSleep):

E greu pentru mine sa aleg între mama și sotie, foarte greu.

| LoveSleep a răspuns (pentru anonim_4396):

Hotărăște-te pana nu ard amândouă.

anonim_4396

Au murit deja, am salvat copilul laughing

Poate nici măcar nu e al tau

anonim_4396

De prea multa cenușă, nu prea se vede copchilu.Pare ca ar fi al vecinului de-alaturi.Eu sper sa nu fie asa, altfel ma sinucid.

Nu respira prea mult, sa n-o tragi pe maica-ta pe nas

anonim_4396

Răule, lu' muica-ta poti sa îi faci si respiratie gura la gura, fiindcă și ea ti-a oferit respiratie în pântecul ei.

Iar le amesteci. Nevasta-mea daca ar fi prin reducere la absurd sa aiba inca un copil cu mine are sanse maxime sa crape in timpul sarcinii sau la nastere. Maica-mea are vreo 66 de ani si nu bubuie de sanatate. Aia mica e ok. De ce as alege o persoana care si-a trait viata in locul uneia care o are inainte?

Presupui ca acest pretins fiu al lui dumnezo' chiar a existat si ar fi dat chipurile niste reguli. Zici ca nu urmezi vreo religie dar inghiti propaganda lor. Oamenii slabi si fara educatie/indoctrinati, da. Eu am povestit pe-aici mai de mult cum era sa crap de cateva ori si nici o fractiune de secunda nu mi-a trecut prin cap ca voi ajunge undeva sau sa ma gindesc la doamne ajuta-ma ca sunt cuminte de-acum. happy E si nu e genul actritei din Mondenii. Nu prea face git si in principal evit sa stau prea mult la povesti cu ea ca o ia pe cimpii. De exemplu acum se plinge ca are stres ca vai incepe scoala si diverse. Bai, ma lasi? Se caca pe ea cu tot felul de rahaturi dar nu o vad sa isi puna problema bai, ma misc, vad, pot sa stau sa ma joc la calculator macar 4 ore pe zi, deci pot sa si muncesc ceva. Cu dumnezeii a lasat-o mai moale, si oricum efectiv nu o bag in seama. Mai saptaminile trecute comentase la mine ca era miercuri sau vineri seara si eu bagam o felie de cascaval cu piine si ceva ardei parca. I-am zis "Sa fie primit. Altceva?" si nu a mai avut ce comenta.

| gemeni6226 a răspuns (pentru anonim_4396):

Era vorba de foc nu de nastere cand inca nu iti cunosti copilul si nu ai vegheat la el nopti intregi nu cunosti ce fericire evsa il ai in brate precum si ca eu sunt femeie deci ma gandesc ca o femeie nu ca un barbat trwbuia si tu atunci sa pui intrwbarea daca naste mama si e de ales intre cei doi nu cand deja are 5 sau 10 ani copilul.

| Alverto a răspuns:

Copilul pentru a duce mai departe numele nu? După soția și mama
Păreri diferite

anonim_4396

"Uneori nu putem gestiona felul in care reactionam la trauma."

Între panică și rațiune... Dacă nu se transformă în isterie, emoția poate deveni un catalizator, iar iubirea suprema va fi recunoscută din miile de iubiri care succed pe tron. Daca exista timp, există și rațiune, în caz contrar vei alege în funcție de iubire.
Vei iubi mai mult copilul tau decat pe mama ta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Alverto):

Daca au timp sa gestioneze iubirea, atunci ura își va pune amprenta și alegerea începe a cîntări, varsta, puterea, amintirile smd.
În situația asta voi alege și eu copilul, apoi mama copilului, apoi mama.

anonim_4396

Nu este propaganda lor, nu au niciun merit sa se afilieze împreună cu Jesus, fiindcă El urăște religia, și chiar aceasta l-a pus pe cruce la un moment dat.
Religia îi pune coroana de spini, și tot ea îl pupa pe obraz.

Arata-i soției tale ca o iubesti indiferent de ce crede, simte aceasta, la o adica centrul relației voastre trebuie să fie iubirea, nu religia.
Daca nu stii ce înseamnă să iubesti cu adevarat, afla ce înseamna aici:
https://www.biblegateway.com/......?/passage/