Nimic. In momentul in care as interzice ceva, as fi un dictator. Pentru ca daca un singur lucru poti sa interzici, mai poate exista interdictie si pentru altul/altele. Si atunci as trai pe degeaba. Lumea este frumoasa asa cum e ea, cu bune si cu rele, de ce sa ma bag eu sa rup ceva din ea?
Chiar vrei sa mor?
Oamenii trăiau foarte bine înainte fara el.
Cum o sa mai stie lumea ca mi-am facut o noua iubita (doamne fereste)
Cum o sa mai stie lumea cand ma ***?
Cum o sa mai stie lumea cand ma duc la nu stiu ce restaurant si mananc ceva? (check-in)
Cand o sa mai stie lumea cand sufar (chiar daca nu o fac dar cersesc atentie prin statusurile alea de **** de pe Facebook)
Mda. pacat ca asta se intampla doar pe Facebook
A dar stai. Cum o sa mai dau eu ****? :'(
Cum o sa-mi mai fac eu temele?
Cum o sa mai elimin eu plictiseala?
Asa ca. **** you cu ideea ta!
Easy, cowboy! Ești minor deocamdată.
Revenind, de cărți nu ai auzit? Reviste por n o? Porumbei călători!? Eee!
).
Porumbei calatori? Hm... bine gandit. Am sa-ti scriu o poezie si am sa ti-o trimit printr-un porumbel calator .
Aștept, să știi!
Cică aia dependenți de like-uri suferă de fapt de o boala. Nu-i mai blama!
Acea boala se numeste de fapt prostie!
Telefonul mobil.
Ca sa ma exprim "pro TPU": Cei cu adevarat smecheri, nu au.
Deciziile se iau in tihna, mult mai juste fara comunicarea aproape instantanee.
In fine, am inteles ca stresul s-a triplat de cand au explodat comunicatiile, dar ce stiu eu, am mai inteles si ca romanii au mai multe mobile decat populatie, ceea ce e...bine.
"Interesante" comentariile in care se interzic "furturile", "crimele", "prostia"...
Rad mult...
Hihih
Nu am glumit pitic.
As mai interzice agramatii de pe TPU.
CE e TPU?
Un site unde scrii!
Arati inteligenta prin CE, si prin CUM scrii, alt mod nu exista.
Nu ai "vorbeală", conferinte video sau telepatie.
CE cauta indivizi care se impiedica-n cuvinte, intr-un astfel de mediu?
"Noi suntem destepti!"
"Prietene...ai scris "mi-au", ca pisica, si "te-am"...ca echipa."
"Nu conteaza, merge, sunt inteligent!"
Asa iti place?
Pitic?
Dap
Carnea de porc, televiziunea sambata (cu exceptia cea de religie), preacurvia, gay (si doar asa)s i as interzice. miluiala popilor.
As interzice monogamia si gelozia. Am fi cu totii mult mai fericiti si mai impliniti. Nu ne-am inchide intr-o camera si nu am mai sta toata ziua cu ochii lipiti de un monitor/ecran.
Yee(Sarbatori Fericite)!
Scoalaaaaaaaaaaaaa!
Glumesc si asa multi analfabeti pe lume.
Hentaiul.
De ce zaharul reao?
Eu rea? Zaharul e rău cu noi, el ne creează foarte multe probleme, iar odată cu dispariția lui și problemele noastre s-ar diminua.
Ai dreptate mare
Bravo, mulțumesc!
Prostia. Gumesc, adica e nescesar sa o opresti, dar cam imposibil si cred ca multi si-ar dori asta. Mai putin cei care castiga din prosita altora.
Daca e sa ma gandesc la ceva mai realist as opri defrisarile padurilor si uciderea animalelor. Nu o sa fie 100%, dar cel putin in Romania s-a defrisat o groaza.
As interzice tigarile si bauturile alcolice. as interzice furturile si crimele.
Furturile si crimele sunt deja interzise
AlexDorinel întreabă:
Mihaela024 întreabă:
Nimicul întreabă: